Jump to content

Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Photo

Rapidshare-Obaveštenje!


No replies to this topic

#1
Aemilianus

Aemilianus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 627 posts
  • 108 thanks
  • LocationSrbija
Prevod:


Od 29.juna 2010. Rapidshare će promeniti svoju ponudu i cene. Ubuduće, cena RapidShare naloga neće više biti povezana sa vremenskim periodom. Umesto toga, biće na raspolaganju 5 paketa sa različitim mogućnostima. Ovi paketi će se plaćati sa novom valutom koja će se zvati „Rapid“. U cilju davanja maksimalne fleksibilnosti našim kupcima prilikom izbora paketa, kupci će biti u mogućnosti da promene paket svaki dan i tako odaberu mogućnosti koje im najviše odgovaraju.
Svi prethodni Collector nalozi će biti automatski konvertovani u besplatne Premium naloge 1.jula 2010, i tako ostaviti mogućnost njima da nastave koristiti RapidShare usluge besplatno.

Šta se konkretno menja: cenovni model
Rapidshare će pokrenuti novu valutu: „Rapid”. To će omogućiti korisnicima da uzmu različite pakete od 29.juna 2010.
Rapidi se mogu nabaviti u sledećim paketima:
Pripejd krediti:
400 Rapida    € 4,99
1.000 Rapida    € 9,95
2.000 Rapida    € 19,90
5.000 Rapida    € 49,75
20.000 Rapida    € 199,00

Mnogi korisnici će u startu imati Rapide na svojim nalozima jer će se prestali dani u postojećim Premium nalozima i neiskorišćeni TrafficShare automatski  konvertovati u Rapide. Za svaki preostali dan, korisnik će dobiti 200 Rapida. Svaki GB TrafficShare će biti konvertovan u 5 Rapida.
Svi sakupljeni Free i Premium poeni će takođe moći da se konvertuju u Rapid do 6.jula 2010. Sve u svemu, 5000 Free Rapid poena i 5000 Premium Rapid poena  iznosi 600 Rapida, ili drugi primer 50000 Free Rapid poena i 50000 Premium Rapid poena iznosi 6000 Rapida.
Maksimum 50000 Rapida se može dobiti konvertovanjem postojećih Rapid poena, Traffic Share-a ili preostalog vremena na Premium nalogu.

Šta se konkretno menja: ponuda
Ove promene neće ništa promeniti za Free korisnike. Vlasnici Collector naloga će dobiti besplatne Premium naloge, i tako imati mogućnost da kontrolišu svoje uploadovane fajlove u Premium zoni. Downlodovanje i Uploadovanje će ostati isto kao ranije na Collector nalozima.
Korisnici koji imaju Rapide će moći birati  između 5 plaćenih paketa. Šta je posebno u vezi ovih paketa je činjenica da će svaki korisnik moći menjati opcije koje najviše odgovraju njima svaki dan. Na ovaj način, mi se nadamo da ćemo ponuditi još bolju uslugu i iznad svega, mnogo više fleksibilnosti nego pre.

Pregled plaćenih paketa:
Ime paketa    Cena po danu    Storage    Količina Traffica po danu    Filemanagement    Directdownload    Foldermanagement    Verification    Licence Manager    Licence Manager+
RapidSmall    4 Rapida    10 GB    1 GB    x    x         
RapidMedium    20 Rapida    50 GB    5 GB    x    x    x       
RapidBig    78 Rapida    200 GB    20 GB    x    x    x    x   
RapidSupersize    229 Rapida    600 GB    60 GB    x    x    x    x    x 
RapidBusiness    449 Rapida    1200 GB    120 GB    x    x    x    x    x    x

    * RapidSmall - Za RapidSmall paket, korisnici plaćaju 4 Rapida dnevno. Ovo im omogućuje 10GB Storage i dnevni traffic od 1GB. Uz to, imaju mogućnost file management i direct download opcija.
    * RapidMedium - Oni korisnici koji odaberu RapidMedium dobijaju u zamenu za 20 Rapida dnevno, 50GB Storage i dnevni traffic od 5GB. Uz file management i direct downloads, korisnici će moći koristiti i Folder management.
    * RapidBig - Vlasnici RapidBig naloga će imati pristup do 200 GB storage i dnevni traffic do 20GB. Uz sve RapidMedium opcije, ovi korisnici će imati takođe mogućnost i verifikacije svojih naloga. RapidBig paket košta 78 Rapida dnevno.
    * RapidSupersize – Sa RapidSupersize nalogom, korisnici dobijaju 600 GB storage i 60 GB dnevnog traffica u zamenu za 229 Rapid dnevno. Kao dodatnu opciju, korisnici će imati mogućnost da prodaju lične fajlove preko Licence Managera.
    * RapidBusiness - Sa RapidBusiness, poslovni korisnici imaju mogućnost da smeštaju fajlove i određuju ko ima pristup za 449 Rapida dnevno. Uz sve opcije od RapidSupersize ponude, korisnici će imati i pristup Licence Manager+.

Uz to, poslovni kupci mogu dobiti posebne ponude na zahtev.
Ako korisnici napune svoj nalog Rapidima putem kupovine ili konvertovanjem Rapid poena, Traffica ili preostalog vremena, oni će u startu dobiti najmanji paket (RapidSmall), sa mogućnošću promene na neki od većih paketa u bilo kojem momentu.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users