Jump to content


Photo

James Twining - Crno sunce


No replies to this topic

#1 Peter_Petrelli

Peter_Petrelli

    Advanced Member

  • E book tim
  • PipPipPip
  • 809 posts
  • 17141 thanks

Posted 27 March 2013 - 20:06

562da485-38d0-4dfa-bc94-0b5ca3d55315-000

 

 

 

 

Tajna skrivana više od pedeset godina. tragovi rasuti po čitavom svetu. Neko je počeo da ih skuplja – a budućnost čovečanstva zavisi od toga hoće li biti zaustavljen.

U američkoj državi Meriland, lokalna banda provaljuje u Nacionalni muzej kriptologije i krade enigmu, nacističku mašinu za šifrovanje. U Londonu, u bolničkom krevetu, ubijen je starac koji je preživeo užase Aušvica, a njegove ubice ostavile su jeziv potpis – odsekli su mu levu ruku. U Pragu naizgled bezvredna slika ukradena je iz sinagoge.

Tri grada. Tri krađe. Da li je moguće da postoji neka veza?

Bivši kradljivac umetničkih dela, Tom Kirk, ne vidi vezu između ovih zločina, sve dok ne shvati da su čudne pljačke i bizarno ubistvo povezani sa Drugim svetskim ratom i nacističkom Nemačkom. Tom i njegov partner Arči Konoli moraju da reše neverovatnu misteriju, dok prate tragove koje su SS odredi ostavili pre više od pola veka.

Kirk, podstaknut sjajem davno zaboravljenog grba Crnog sunca, uvučen je u smrtonosnu igru, u kojoj je prinuđen da se bori za sopstveni život.

 

 

Hidden Content
Zahvalite se na dugme thanks da bi videli linkove.Thanked by 14 Members:
yolja6691 , admir-22 , dragica3 , goran2apa , ninaeva , laurenta , Aloso , vladislavrac , bane007 , nikoletayu , sloki , zagajovanovic , acacvet , SaraFelix0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BoHeGeHa Dark Blue 2.1.1 © Thomas Yugar (Chemical Chaos)
Official upgrade for IPB 2.3.x © Michael ( Dev Fuse )
3.X © Upgrade by Dumbledore ( Tppskinning )

eXTReMe Tracker