Jump to content

Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Photo

Prince of Persia: The Two Thrones


No replies to this topic

#1
djordje

djordje

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • 2 thanks
Prince of Persia: The Two Thrones

Posted Image

:info:

У последњем делу принц води Каилину, која је оставила престол времена, у Вавилон. На почетку, Каилина прича о принцу: „Сви правимо грешке. Неки од нас мале, а неки велике, али његова грешка је највећа и најстрашнија грешка икад“. Док су се принц и Калина на бродићу примицали Вавилону, принц је приметио да Вавилон гори. Изненада брод погађа велика кугла која уништава брод. Принц долази до обале, али Каилина се заједно са једним делим брода насукала на обалу у близини војника.
Принц поново почиње да јури, али овог пута чудне војнике, који су носили Каилину ка средишту Вавилона. Када је принц дошао до Каилине угледао је Везира. Нараво безир је био жив јер је принц вратио време. Везир убија Каилину ножем времена, а онда забада нож у себе како би добио бесмртност. У међувремену он ослобађа део песка времена, који поново шири заразу на све војнике, укључујући и принца, кога је делимично заразио. Принц ту покушава да стигне до везира, али литица на којој су били пропада и он пада. У паду успева да узме нож времена који је везир испустио. Он поново добија моћи контроле времена и креће у још једну авантуру.
Убрзо открива своју тамну страну коју је песак времена створио. Када се не налази близу воде он се трансформише у мрачног принца, када добија моћи, али губи енергију.
Преко кровова је покушао да дође до средишта Вавилона. На једном од кровова видео је принцезу Индије, која се наравно није сећала њега, али и поред тога њих двоје су сарађивали како би лакше стигли до заједничког циља, Везира. Убрзо, принцеза Индије сазнаје да је и принц полу, пешчано чудовиште и због тога наставља сама да иде ка везиру. Принц покушава да је стигне, али не успева.
У једној просторији принц и принцеза се поново срећу. Знајући да ће морати да сарађују, наставили су заједно даље. Везир је знао да ће морати да убије принца тако да је на једном мосту сачекао да принц дође до средине, а онда је изненада заробио принцезу која је била на једној страни и уништио мост. Док је падао у таму принц се трансформисао у мрачног принца и успео да се извуче. После великог напора да дође до воде пре него што изгуби сву енергију, он долази до просторије у којој је лежао његов отац, наравно мртав. Како се приближио мачу његовог оца он се вратио у нормалан облик и заувек отерао мрачног принца, бар је он тако мислио. Тада је поново отпочео пењање ка врху спиралног торња где се налазио Везир, а када је стигао до њега, отпочела је борба.
Након што је победио везира који је био полу бесмртан, са обликом летећег шкорпиона, принц је морао да победи мрачног принца у својој глави. Да би победио мрачног принца морао је да га заобиђе и заборави на бес, а онда се повратио. Ту је била принцеза Индије која га је питала како је знао ко је она, а он је одговорио као и први пут: „Већина људи мисли да је време као река, тече низводно, али ја сам видео лице времена и веруј ми да је време као океан у бури“

:screen:

Posted Image
Posted Image
Posted Image

:down:

Please Login or Register to see this Hidden Content


ili

Please Login or Register to see this Hidden Content


Crack

Please Login or Register to see this Hidden Content
Thanked by 2 Members:
oliveroksa , mačkica14040 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users