Jump to content

Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Photo

Crno-bijeli svijet (2015)


67 replies to this topic

#1
tttrojannnn

tttrojannnn

  Bronze Member

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 1,981 posts
 • 13609 thanks

Crno-bijeli svijet (2015)

crno-beli-svetl.jpg

Žanr: Drama

Režija:    Goran Kulenović Igor Mirković
Scenario: Goran Kulenović Igor Mirkovic

Uloge: Jelena Miholjević, Filip Riđički, Slavko Sobin, Franjo Kuhar, Sreten Mokrović, Anica Dobra, Karlo Maloča, Kaja Šišmanović, Elizabeta Kukić
 

Opis:
Dramska serija s brojnim humornim elementima, Crno-bijeli svijet prati priču dviju zagrebačkih obitelji s početka 1980-ih. Ksenija Kipčić (Jelena Miholjević), neurotična samohrana majka, daktilografkinja odgajana u uglednoj zagrebačkoj građanskoj obitelji, središte je prve od njih. Na početku serije njezin stariji sin, novinar Studentskog lista Voljen Kipčić zvani Kipo (Filip Riđički), nalazi se u JNA, na odsluženju vojnoga roka, no po povratku kući nastavlja živjeti životom ubrzanog tempa, jureći na sve strane u potrazi za novinarskim temama i dobrim provodima, pri čemu je neprekidno u društvu sa svojim najboljim frendom, fotografom Studentskog lista Đermanom Kurtelom zvanim Žungul (Slavko Sobin). Žungul je zagrebački Dalmatinac, sin strogog i rigidnog majora JNA Petra Kurtele, a njegova i Kipova priča vodi nas kroz urbani Zagreb osamdesetih, kroz tulume, rock koncerte, novinske redakcije, kultna generacijska okupljališta te susrete s brojnim poznatim likovima toga vremena (od rock zvijezda i kritičara do novinara i policijskih inspektora). Malo infantilniju verziju njihovih doživljaja donosi nam priča Kipova mlađeg brata Žaca (Karlo Maloča) koji, pak, u društvu sa svojim najboljim frendom Nenadom (Ivan Validžić) proživljava sve pubertetske stresove i ugode (prve ljubavi, rokerski zanosi, sramežljivi odlasci na projekcije erotskih filmova), dodatno uokvirene novonastalom obiteljskom situacijom: Žacova i Kipova majka Ksenija u tajnosti se, naime, udala za Dominika Bertalana (Franjo Kuhar), simpatičnog susjeda tajnovite prošlosti čija sestra, ekscentrična i otkvačena slikarica Dunja Bertalan (Elizabeta Kukić), postaje, praktički, pridruženim članom obitelji.
Drugi krak priče vodi nas u obiteljski dom i život Kipova i Žacova oca Jure Kipčića (Sreten Mokrović). Jura je uspješni direktor u državnom poduzeću, no njegov menadžerski talent i tvrdoglava dosljednost nerijetko su u sukobu s društvenim paradigmama, a složena obiteljska situacija život mu čini dodatno uzbudljivim. Jurina druga supruga, Beograđanka Jagoda (Anica Dobra), istovremeno je odrješita i nježna žena, okrenuta pomalo i materijalnim vrijednostima, a s njima živi i Jagodina kći Una (Kaja Šišmanović), maturantica s vrlo trezvenim pogledom na svijet oko sebe te s ambicijom da se sa svojim ska-punk bandom uključi u događanja na živahnoj zagrebačkoj rock sceni.
Svakodnevne poslovne i privatne dogodovštine junaka ove serije isprepleću se s tada aktualnim društvenim zbivanjima, ritualima, navikama i nevoljama (Titova smrt, akcija NNNI, služenje vojnoga roka, shopping u Trstu, redukcije struje i nestašica raznih proizvoda, vožnja "par-nepar", "konzultacije" u Kockici itd.), što zajedno s prepoznatljivim signalima i simbolima s početka osamdesetih (rock i pop evergrini, novine i časopisi poput Poleta, Studentskog lista, Starta ili Džuboksa, poznate TV serije i filmovi, glasovite utakmice, prve naznake konzumerskog društva budućnosti...) stvara prepoznatljivu sliku tog razdoblja upamćenog po općoj liberalizaciji društva i nevjerojatnoj eksploziji kreativne urbane energije, ali i po urušavanju ekonomskog i političkog sustava te mita o "bratstvu i jedinstvu" što će u skoroj budućnosti dovesti do raspada države.GLAVNI LIKOV U SERIJI

VOLJEN KIPČIĆ - KIPO (22) - reporter omladinskih novina 'Studentski list'; nesvršeni student ruskog i fonetike; šarmantan ali lakomislen, rođen da upadne u nevolje, pogotovo kad je riječ o novinarskoj temi. Obitelj viđa malo: kad su oni budni, on uglavnom spava i obratno. Na početku serije ga zatičemo na odsluženju vojnog roka u JNA - u prvoj epizodi, na Staru godinu, dolazi u Zagreb na vikend, koji mu je sredio njegov najbolji prijatelj Žungul čiji je otac vojno lice. U vojsci, u Nišu, zbog bezazlenog razgovora o Titovom zdravstvenom stanju dobiva prekomandu u Makedoniju. Tamo, u Strugi, u početku radi na razglasu, ali kada ga poručnik Loptica počne maltretirati radi razilaženja u glazbenom ukusu, spašava ga mjesto bubnjara u vojnom 'orkestru'. Prilikom 'skidanja' iz vojske, Kipo u Beogradu dogovara intervju s tadašnjom 'vrućom' zvijezdom nove scene, Slađanom Milošević. Intervju završi neslavno za Kipa, a taj će ga 'modus operandi' pratiti i u sljedećim epizodama, na sljedećim novinarskim zadacima: i kada se pokuša uvući u redove narkomana u Studentskom centru, i kada dobije zadatak da napravi reportažu o punk-prvoborcima Prljavom kazalištu, i kada pokuša za intervju uhvatiti mladu pijanističku zvijezdu Ivu Pogorelića... Iako slovi kao notorni ženskar, na početku priče se zaljubljuje u redakcijsku kolegicu Marinu zvanu Nedodirljiva, ali se njih dvoje kroz epizode stalno mimoilaze, pa se ta ljubav kroz seriju hladi i zagrijava. Kipo upeca i zgodnu manekenku Varju, ali niti u toj priči stvari ne idu po špagi.

KSENIJA KIPČIĆ (46) - neurotična rastavljena majka Kipa i Žaca; odgajana je kao dama (roditelji su joj bili predratna buržoazija) ali završila je kao daktilografkinja. Prvi ju je muž, Jura, prije 12 godina ostavio zbog beogradske manekenke; voli sve imati pod kontrolom (a obično ispadne da ništa nema pod kontrolom); u boljim trenucima je lucidno sarkastična, u lošijim trenucima je samo živčana; kako je Kipo praktički odrastao čovjek, tako se njihov odnos uglavnom svodi na sitna Ksenijina prigovaranja oko neurednog života; no s buntovnim i inteligentnim pubertetlijom Žacom njezin je odnos puno kompliciraniji, tim više što se - nikom ne rekavši - tajno uda za Dominika, brata svoje susjede Dunje; kasnije pokušava sve ne bi li Žac prihvatio 'novog tatu', ali se njih dvojica zapravo zbliže mimo njezinih pokušaja; brak u prvoj fazi na nju djeluje lažno smirujuće - međutim, kad istina o Dominikovoj prošlosti izađe na vidjelo, Ksenijina će ljubav i povjerenje biti na pravoj kušnji.

ŽELJKO KIPČIĆ - ŽAC (14) - introvertirani, nesigurni, starmali pubertetlija; obožava muziku (najviše novovalne bendove) i filmove; kad je bio mlađi bio je lud i za sportom, ali se ulaskom u pubertet njegov interes prebacio na glazbu i djevojke; na početku priče je potajno zaljubljen u Unu, s kojom nije u krvnom srodstvu, ali je njihov odnos do tada uvijek bio onaj brata i sestre, pa ga ona i dalje doživljava samo kao mlađeg brata; sa starijim bratom je u odnosu toplo-hladno - ponekad se uopće ne doživljavaju, a ponekad su tu jedan za drugog; Žacov najbolji frend, debeli lažljivac Nenad, također mu često ide na živce, ali Žac svejedno ne može bez njega; ključan je u seriji Žacov odnos s 'novim tatom' Dominikom: u početku je taj odnos potpuno hladan, da bi malo po malo Žac sve više prihvaćao tog neobičnog i dobroćudnog čovjeka; osim toga, Žacova je najveća životna odluka u seriji upis u srednju školu, a kada uspije - i bez 'veze' koju mu kopaju starci - upisati 'Kulturu', tamo sreće lijepu Ladu u koju se iz epizode u epizodu sve više zaljubljuje, ništa ne poduzimajući do samoga kraja.

JURA KIPČIĆ (51) - Ksenijin bivši muž, Voljenov i Željkov otac; direktor izvoza u jakoj export-import firmi, dobar menadžer koji silom prilika mora glumiti i uzornog partijca - no kako stega na nižim razinama partijskog djelovanja sve više popušta, trezveni je Jura sve više u sukobu sa svojim generalnim direktorom Burićem, klasičnim dogmatom; oženjen je s bivšom manekenkom i plesačicom iz Beograda, zbog koje se i rastao od Ksenije; sa sinovima nikad nije uspio uspostaviti pravi prijateljski odnos, i dok je Žac s njim uvijek na maloj distanci, Kipa gotovo da i ne viđa; njegov 'tehnomenadžerski', poslu okrenuti mentalitet dovodi ga u generacijske i 'vrijednosne' sukobe i sa svojom hedonistički nastrojenom pokćerkom Unom, ali povremeno i sa svojim sinovima; sa Ksenijom ima naizgled korektan odnos, ali između njih je uvijek napeto - s jedne strane on nema živaca za Ksenijine neuroze, s druge strane uvijek prema njoj i dečkima osjeća krivicu što ih je ostavio, pa je prema njoj raspoložen zaštitnički; s Jagodom ima lijep i prisan odnos, ali i tu postoji jedan problem: Jura ponekad ne može odoljeti izvanbračnim izletima, pa je zapravo riječ o pravom predstavniku 'pozitivno-negativnog lika'.

DOMINIK BERTALAN (48) - mlađi brat Ksenijine susjede i prijateljice Dunje, koji se iznenada pojavljuje u Ksenijinom životu te se njih dvoje na brzinu i u tajnosti vjenčaju: na taj način Dominik na prilično nezgodan način ulazi i u živote Ksenijinih sinova; tako u početku on i emotivni Žac imaju jako distanciran, kompliciran odnos, ali malo po malo Žac shvaća da Dominik obožava njegovu majku, te da je u biti dobar čovjek, uvijek spreman pomoći i podržati; Dominik je inače većinom šutljiv, ali simpatičan i topao čovjek; radi kao taksist; u početku Kseniji, koju obožava, prodaje priču da je povratnik iz Švicarske, ali istina je negdje drugdje, i otkrivanje Dominikove tajne jedan je od središnjih dramskih motiva serije.

DUNJA BERTALAN (53) - Ksenijina susjeda i prijateljica, akademska slikarica, pomalo ekscentrična i u odijevanju i u ophođenju - ponekad vrlo lucidna u svojim komentarima; slika uglavnom muške aktove i često poklanja slike; zatajila je Kseniji prošlost svog mlađeg brata Dominika, ali bez loše namjere - ona je oduševljena da su njezin 'mali braco' i njezina draga prijateljica završili u braku; sa Ksenijinim sinovima ima opušten i prisan odnos - njezina otkvačenost je dečkima fora; nakon dvije godine čekanja na uvođenje telefonske linije postaje Ksenijin telefonski 'dvojnik'; u trećoj epizodi na stan prima Kipovog prijatelja Žungula, s kojim odmah razvija jedan pomalo komičan, ali topao odnos.

ĐERMANO KURTELA - ŽUNGUL (23) - Kipov najbolji frend, 'Dalmoš', ujedno redakcijski kolega - fotografira za 'Studentski list', u srednjoj školi se doselio u Zagreb radi oca koji je vojno lice (Major JNA) i s kojim je uglavnom u svađi; zato se nakon nekoliko epizoda, kad se definitivno raziđe s ocem, doseli kat iznad Kipa - k otkvačenoj slikarici Dunji; na Žungula oko baca redakcijska 'naočarka' Vlatka, najbolja Marinina prijateljica; najvažnija žena u Žungulovom životu je njegova plava Volkswagen 'buba' kojoj je dao ime Suzi; inače se pali na Miru Furlan, a na akt-fotografije pokušava nagovoriti upravo Unu; Kipu 'čuva leđa' za sve ludorije koje ovaj smisli i njih su dvojica nerazdvojni 'brijači' po tadašnjoj zagrebačkoj sceni: Zvečka, Lap, Blato, SC... njihovi su dnevni a još više noćni boravci.

JAGODA MILIČEVIĆ (45) - Jurina sadašnja žena; Beograđanka; bivša manekenka i plesačica, komad (ne mora biti prelijepa, ali svakako je atraktivna); zbog braka s Jurom i preseljenja u Zagreb ostavila je karijeru estradne plesačice (npr. bila je u 'Lokicama'); i ona ima jedan propali brak iz kojeg ima kćer Unu; uglavnom je okrenuta materijalnim stvarima, pomalo uskog pogleda na svijet, vrlo odrješita, čak pomalo 'opaka'; sa kćeri je u dobrim odnosima, iako su potpuno različite - ali njih dvije razgovaraju više kao prijateljice nego kao majka i kći.

UNA MILIČEVIĆ (18) - Jagodina kći i Jurina pokćerka; lijepa i vrlo bistra rokerica; s majkom je, usprkos potpuno oprečnim svjetonazorima, u dobrim odnosima, dok s Jurom ima pristojan ali distanciran odnos; bliska je sa Žacom, koji je u nju u početku serije tajno zaljubljen, ali ona ga doživljava isključivo kao mlađeg brata; pomalo buntovna, osim što svira bas u bendu koji non-stop mijenja ime, zaljubljuje se u problematičnog Šilju i oko toga između nje i Jagode izbija problem; prije toga se zaljubljuje u karizmatičnog zagrebačkog pjevača Darka Rundeka, ali Titova smrt na neobičan način prekida njihovu romansu; kao jedna od rijetkih novovalnih sviračica, a i zapravo odgojena kao dobra djevojka, Una je u dinamici benda uvijek u drugom planu, pomalo pasivna; na Žungulov nagovor fotografira se obnažena za umjetničke fotografije za 'Studentski list'.
STALNI SPOREDNI LIKOVI

Deda RUDI (72) - Ksenijin otac, penzioner; prije rata bogati obrtnik kojem su komunisti uzeli sve, pa su mu omiljena zabava sipanje sarkastičnih primjedbi na račun vlasti i pričanje viceva o političarima; živi sam, pa povremeno navrati Kseniji na nedjeljni ručak, a zimi se - da bi uštedio na grijanju - uvali i na duže; sa Žacom ima dobar odnos, a kao tipičnog penzionera i oca najviše ga muči Dominikova tajanstvenost, te će upravo deda Rudi prvi naslutiti da Dominikova priča o gastarbajterstvu u Švicarskoj 'ne drži vodu'.

MARINA zvana 'NEDODIRLJIVA' (25) - prekrasna lektorica u Kipovoj redakciji, inače prilično oprezna prema frajerima, ali Kipo joj je očito drag: no njihova se ljubav teško realizira, njihovi se putevi non-stop križaju i mimoilaze; nakon prelaska u redakciju 'Starta' poklekne pred šarmom poznatog novinara srednjih godina kojeg Kipo podrugljivo zove 'drug Stari'; sa sobom uvijek vuče i svoju najbolju prijateljicu Vlatku, pomalo smiješnu curu.

NENAD (14) - Žacov najbolji frend iz susjedne zgrade; bucmasti lažljivac koji navodno zna sve o svemu, dijametralno suprotan karakter suptilnom i emotivnom Žacu, no neizostavan Žacov pratitelj na svim avanturama mladih pubertetlija: slušanju ploča, odlasku na utakmice i na koncerte, na prve erotske filmove u kino.

DOBRICA BURIĆ (40) - Jurin generalni direktor, nimalo odgovarajućeg imena - naime, svoje poslovno mediokritetstvo i iskorištavanje blagodati svoje pozicije uvijek kompenzira gorljivim partijskim djelovanjem, a ako treba i zločestoćom; lukavi dogmat koji u početku priče, svjestan da mu u firmi treba i netko tko zna posao, Juru tretira kao prijatelja; Jura je prisiljen s njim biti dobar, ali malo-pomalo njihov će odnos hladnjeti, te se na kraju pretvoriti i u sukob.Please Login or Register to see this Hidden Content

Crno-bijeli svijet (2015) Sezona 1 - Epizode 01
 

1. epizoda:
Pripreme za doček nove, 1980. godine. Jura, sa svojom ženom Jagodom, priređuje zabavu na koju je prvi put pozvao i svoju bivšu suprugu Kseniju. Namjera mu je upoznati ju s Pajzlekom, kolegom s posla za kojeg misli da bi mogao biti čovjek po njezinom ukusu. Ksenija nevoljko dolazi na zabavu, ali i ona ima iznenađenje: s njom su njezin novi muž Dominik te njegova sestra Dunja koja jedina zna za njihovo nedavno vjenčanje. Istovremeno, svoju nemirnu novogodišnju noć, provedenu u lutanjima od tuluma do tuluma, provode i Žac, Jurin i Ksenijin mlađi sin te njegov brat Kipo, novinar Studentskog lista koji je trenutno na odsluženju vojnog roka, no te večeri nenajavljen dolazi na kratko odsustvo. U društvu sa svojim najboljim prijateljem, fotografom Žungulom, upoznaje Marinu, novu tajnicu redakcije SL-a, koja ga osvaja na prvi pogled...Crno.bijeli.svijet.S01E01-daredule.avi
Size: 315376336 bytes (300.77 MiB), duration: 00:45:04, avg.bitrate: 933 kb/s
Audio: mp3, 48000 Hz, 2 channels, s16, 128 kb/s
Video: mpeg4, yuv420p, 720x400, 25.00 fps®

crnobijelisvijets01e01-d.jpg

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.
 Thanked by 206 Members:

#2
tttrojannnn

tttrojannnn

  Bronze Member

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 1,981 posts
 • 13609 thanks

Crno-bijeli svijet (2015) Sezona 1 - Epizode 01 480p x264-daredule

Crno.bijeli.svijet.S01E01.480p.x264-daredule.mkv
Size: 226499176 bytes (216.01 MiB), duration: 00:45:04, avg.bitrate: 670 kb/s
Audio: aac, 24000 Hz, stereo, s16 (hrv)
Video: h264, yuv420p, 854x480, 25.00 fps® (hrv)

crnobijelisvijets01e0148.jpg

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.
 

 Thanked by 119 Members:

#3
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Sezona 1 Epizoda 1 - PDTV x264 RAKiJA

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 81 Members:

#4
tttrojannnn

tttrojannnn

  Bronze Member

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 1,981 posts
 • 13609 thanks

Crno-bijeli svijet (2015) Sezona 1 - Epizode 02

Crno.bijeli.svijet.S01E02-daredule.avi
Size: 315126038 bytes (300.53 MiB), duration: 00:45:02, avg.bitrate: 933 kb/s
Audio: mp3, 48000 Hz, 2 channels, s16, 128 kb/s
Video: mpeg4, yuv420p, 720x400, 25.00 fps®

crnobijelisvijets01e02-d.jpg

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.
 Thanked by 107 Members:

#5
tttrojannnn

tttrojannnn

  Bronze Member

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 1,981 posts
 • 13609 thanks

Crno-bijeli svijet (2015) Sezona 1 - Epizode 02 480p x264-daredule

Crno.bijeli.svijet.S01E02.480p.x264-daredule.mkv
Size: 225431625 bytes (214.99 MiB), duration: 00:45:02, avg.bitrate: 667 kb/s
Audio: aac, 24000 Hz, stereo, s16 (hrv)
Video: h264, yuv420p, 854x480, 25.00 fps® (hrv)

crnobijelisvijets01e0248.jpg

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.
 

 Thanked by 63 Members:
white123 , andrejmihajlovic , darkogaj , Mickey43 , milovanstj , Isidora Dannkan , Nikolaj II , petar-marko , dnik , drakun , prvepruge , borislava.brkic , vincic , Grim Reaper , zoltan , pexon97 , Špoljka , mitar8 , sikadimce , lover28 , amiga500 , mario77 , lionci , ivanshix , Bungurudi , željo , hardy73 , Sirovinaa , Minnolina34 , pejcev , Tuvok , burgundy , sergavra , federgejzla , zzoki , srkica74 , coex01 , zagor100 , gdjastopalo , mikula11 , zlamar , tasa11 , Margarita_Bulgakova , shazalakazoo , weller , Prene , malik66 , siljo , hogar007 , koko007 , badam , drnch , maverickcro , menchin , baunty , draganraza , san2710 , opetopet , tupko12345 , anpi , antunkomsic , Grgacro , makkicca

#6
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Sezona 1 Epizoda 2 - PDTV x264 RAKiJA

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 56 Members:
darkogaj , komikom , cslavko , prvepruge , villyk , Grim Reaper , zoltan , pexon97 , lover28 , amiga500 , mario77 , lionci , mostar , Petarm357 , Bungurudi , željo , hardy73 , saleni , Minnolina34 , Tuvok , burgundy , federgejzla , srkica74 , zagor100 , docapirat , zlamar , tasa11 , zeljkram , mrmotija , zivi123 , weller , Kicker , Cult , Prene , premade , malik66 , Zverinjo , siljo , hogar007 , AdrianoDijan , drnch , menchin , draganraza , san2710 , opetopet , tupko12345 , anpi , antunkomsic , cappa22 , Grgacro , i_023 , cefa , marinus , zlatko peric , drakun , Kikiriki-Tunke

#7
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Sezona 1 Epizoda 3 - PDTV x264 RAKiJA

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 81 Members:

#8
tttrojannnn

tttrojannnn

  Bronze Member

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 1,981 posts
 • 13609 thanks

Crno-bijeli svijet (2015) Sezona 1 - Epizode 03

Crno.bijeli.svijet.S01E03-daredule.avi
Size: 332903140 bytes (317.48 MiB), duration: 00:47:35, avg.bitrate: 933 kb/s
Audio: mp3, 48000 Hz, 2 channels, s16, 128 kb/s
Video: mpeg4, yuv420p, 720x400, 25.00 fps®

crnobijelisvijets01e03-d.jpg

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

 Thanked by 75 Members:
white123 , andrejmihajlovic , chegi15 , Mickey43 , milovanstj , gigigigi , dejanmartinov , MAXA , dnik , cslavko , nemet , prvepruge , villyk , dobrojutor , okirok , regy84 , Grim Reaper , zoltan , joska12 , sikadimce , lover28 , amiga500 , mario77 , tamara53 , lionci , ivanshix , marsito , russ , Bungurudi , butterfly__ , hardy73 , goranra27 , NiCr , Tuvok , angelco , burgundy , federgejzla , zzoki , srkica74 , coex01 , yassassin , Knauso , gdjastopalo , mikula11 , zlamar , tifutur11 , tasa11 , Kocijan , boban1968 , weller , eugen.savojski , zivi123 , Prene , malik66 , slomljenakrila , hogar007 , koko007 , cokia , Marantrzok , bodaboda , ivankovacic , bestraga , Krckalo235 , Ivan2010 , menchin , baunty , san2710 , tupko12345 , anpi , antunkomsic , Vecili89 , ljubipetr , makkicca , marinus , drakun

#9
tttrojannnn

tttrojannnn

  Bronze Member

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 1,981 posts
 • 13609 thanks

Crno-bijeli svijet (2015) Sezona 1 - Epizode 04

Crno.bijeli.svijet.S01E04-daredule.avi
Size: 315523294 bytes (300.91 MiB), duration: 00:45:06, avg.bitrate: 933 kb/s
Audio: mp3, 48000 Hz, 2 channels, s16, 128 kb/s
Video: mpeg4, yuv420p, 720x400, 25.00 fps®

crnobijelisvijets01e04-d.jpg

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.
 
Thanked by 95 Members:

#10
tttrojannnn

tttrojannnn

  Bronze Member

 • Members
 • PipPipPipPip
 • 1,981 posts
 • 13609 thanks

Crno-bijeli svijet (2015) Sezona 1 - Epizode 04 480p x264-daredule

Crno.bijeli.svijet.S01E04.480p.x264-daredule.mkv
Size: 221259481 bytes (211.01 MiB), duration: 00:45:06, avg.bitrate: 654 kb/s
Audio: aac, 48000 Hz, stereo, s16 (hrv)
Video: h264, yuv420p, 854x480, 25.00 fps® (hrv)

crnobijelisvijets01e0448.jpg

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.
 
Thanked by 61 Members:
milovanstj , dejanmartinov , dnik , komikom , drakun , prvepruge , borislava.brkic , regy84 , Grim Reaper , zoltan , joska12 , sikadimce , lover28 , amiga500 , jack.sparrow , tomhoc84 , mario77 , tamara53 , ivanshix , russ , Bungurudi , željo , saleni , pejcev , Tuvok , burgundy , federgejzla , zzoki , srkica74 , yassassin , gdjastopalo , mikula11 , peraPop , lzlatko , tifutur11 , tasa11 , Margarita_Bulgakova , zeljkram , weller , eugen.savojski , zivi123 , Prene , zedhed , hogar007 , Nev1 , cokia , drnch , Krckalo235 , draganraza , Ivan2010 , menchin , baunty , opetopet , tupko12345 , anpi , antunkomsic , brunob952 , ljubipetr , cappa22 , makkicca , SHOLE911

#11
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Sezona 1 Epizoda 4 - PDTV x264 RAKiJA

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 71 Members:
darkogaj , dejanmartinov , dnik , vlado1972 , komikom , cslavko , drakun , borislava.brkic , villyk , okirok , regy84 , Grim Reaper , zoltan , sikadimce , lover28 , amiga500 , jack.sparrow , tomhoc84 , mario77 , tamara53 , mostar , Bungurudi , dzenita99 , željo , Tuvok , burgundy , federgejzla , kaktus , mikula11 , peraPop , lzlatko , docapirat , Keko1971 , tifutur11 , tasa11 , Margarita_Bulgakova , Hera420 , zeljkram , mrmotija , Kicker , eugen.savojski , zivi123 , weller , Cult , Prene , zedhed , siljo , hogar007 , Nev1 , cokia , AdrianoDijan , drnch , Krckalo235 , draganraza , Ivan2010 , menchin , baunty , san2710 , hajdukjovance , tupko12345 , antunkomsic , juricj , ljubipetr , cappa22 , Grgacro , i_023 , cefa , marinus , SHOLE911 , zlatko peric , Kikiriki-Tunke

#12
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Sezona 1 Epizoda 5 - PDTV x264 RAKiJA

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 101 Members:

#13
BD Tech Admin

BD Tech Admin

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 495 posts
 • 9952 thanks

Sezona 1 Epizoda 6 - PDTV x264 RAKiJA

 

 

Crno_bijeli_svijet_S01_E06_PDTV_x264_RAK

 

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 99 Members:

#14
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Sezona 1 Epizoda 7 - PDTV x264 RAKiJA

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 86 Members:

#15
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Sezona 1 Epizoda 8 - PDTV x264 RAKiJA

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 82 Members:

#16
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Epizoda 5 - TVRip XviD ZB4CB

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

Epizoda 6 - TVRip XviD ZB4CB

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

Epizoda 7 - TVRip XviD ZB4CB

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

 

Bice i epizoda 8 u xvid formatu...


Ništa

Thanked by 49 Members:
milanmarija , milovanstj , Nikolaj II , gigigigi , dejanmartinov , 011gogo , MAXA , tespis , komikom , nemet , prvepruge , vincic , okirok , joska12 , Grim Reaper , rastatoci , amiga500 , mario77 , hanley , željo , juxx123 , goranbug , pejcev , Anoreksik , burgundy , federgejzla , srkica74 , coex01 , tasa11 , Hera420 , markone1976 , mrmotija , zivi123 , Carmiline , malik66 , siljo , hogar007 , cokia , v1sar , badam , ivankovacic , draganraza , menchin , baunty , san2710 , tupko12345 , brunob952 , pirgo12345 , goranski

#17
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Epizoda 8 - TVRip XviD ZB4CB

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 40 Members:
milanmarija , milovanstj , Nikolaj II , gigigigi , boing747 , tespis , komikom , nemet , dobrojutor , okirok , joska12 , Grim Reaper , rastatoci , amiga500 , jack.sparrow , mario77 , željo , goranbug , djogologolo , pejcev , Anoreksik , burgundy , federgejzla , coex01 , tifutur11 , tasa11 , Hera420 , zivi123 , weller , obylastat , hogar007 , cokia , ivankovacic , Krckalo235 , smajs , menchin , san2710 , Grgacro , cefa , Raksa

#18
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Sezona 1 Epizoda 9 - PDTV x264 RAKiJA

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 90 Members:

#19
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Sezona 1 Epizoda 10 - PDTV x264 RAKiJA

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 91 Members:

#20
magz

magz

  Bronze Member

 • VIP
 • PipPipPipPip
 • 1,409 posts
 • 50032 thanks

Sezona 1 Epizoda 11 - PDTV x264 RAKiJA

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Ništa

Thanked by 99 Members:0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users