ovo mi je promaklo

nikad robom
postavio ovde
I tako shvatiš … Da nije važno imati gomilu ljudi oko sebe. Važno je imati one prave.
Thanked by 1 Member:
|
|
hvala kralju
Thanked by 1 Member:
|
|
I tako shvatiš … Da nije važno imati gomilu ljudi oko sebe. Važno je imati one prave.
Thanked by 1 Member:
|
|
može li Split '91 - vecer zabavnih melodija? Hvala
Molio bih albume odlične grupe Drum 'N' Zez
Thanked by 2 Members:
|
|
Hvala prijatelju!
Thanked by 1 Member:
|
|
Pozdrav
Ima li neko diskografiju benda Erogene Zone? Unaprijed hvala.
Thanked by 1 Member:
|
|
Pozdrav
Imali li ko da postavi album Dua Pegla Mi imamos mnogos problemos al da je malo bolji kvalitet zvuka nego onaj sto je vec postavljen?
Hvala Puno
postavljen digital rip (deezer)
Thanked by 1 Member:
|
|
Već dugo tražim jednu pjesmu i izgleda da ju je nemoguće naći,pa stoga molim za pomoć
Radi se o: Candi Staton - 1999 - Young hearts run free (Common Nature Disco Mix)
Unaprijed hvala!
koliko sam ja pronasao radi se o singlu sa mixevima ovog nekada velikog hita
Pozdrav, da li možete da postavite kompilacije ARTISTIČKA RADNA AKCIJA i VENTILATOR 202 (možda ima i više od jedne Ventilator kompilacije!?)
Thanked by 1 Member:
|
|
Postavljeno ovde:
Nadam se da je čekanje vredelo!
Thanked by 2 Members:
|
|
Pozdrav svima ljudi,
Godinama tražim pesmu Miriše od benda Vidi Vidi, sklonjena je sa jutjuba zbog nekih Rumuna, Bugara, šta su. Znači nigde je nema, i zaista se nadam da ju je nekad neko skinuo u uplodovao bilo gde.
Molim vas pomagajte.
pomoc stize
Cao!
Zanima me dal je moguce da netko postavi prve albume grupe Magazin, al da su malo bolje kvalitete? (digital)
_ Kokolo
_ O la-la
_ Pisi mi
_ Put putujem
_ Magazin 1987
_ Besane noci
_ Dobro jutro
_ Da mi te zaljubit' u mene
VELIKO HVALA!
ovih albuma nema na deezeru ili nisu kompletni:
Thanked by 1 Member:
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users