Jump to content

Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Photo

BookLand


29 replies to this topic

#21
MazikeenS

MazikeenS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 68 posts
 • 15829 thanks

rhys-naslov.png

 

BookLand - RHYS
- peti dio serijala Kraljevi Zmajeva

 

 

Taj jedan jednostavni poljubac ga je savladao kao ništa u njegovom jako dugom životu. To ga je fizički povredilo, da je pusti i okrene leđa svemu što je ponudila, ali tako je bilo najbolje.

KRALJ KOJI HODA KROZ TAMU
Rhys koji je vekovima postojao je nestao. Bez sposobnosti da se preobrazi, Rhys više ne može utelotvoriti veličanstvenog, moćnog zmaja kakav je i rođen. Odsečen od svoje vlastite baštine, ovaj Kralj Zmajeva mora ostati čovek kojeg proganjaju demoni koji muče svaki njegov trenutak buđenja. Tama bi ga progutala celog... Da tako lepa i ukleta žena nije postala jedna od svetlosnih zraka u njegovom svetu...

POŽUDA KOJA SE NE MOŽE NEGIRATI
Lily Ross čini prvi korak u izgradnji novog života za sebe. I dalje se povlačeći iz veze koja joj je zamalo slomila duh, Lily je oprezna zbog svoje privlačnosti prema mišićavom, zamišljenom Rhysu. Strast koja je tako blistava između njih je moćno iskušenje, ali svako uplitanje je predodređeno da završi katastrofom. Ipak, kada Lilyna prošlost zapreti njihovoj sve većoj povezanosti, Rhys je prisiljen izabrati srcem ili izgubiti ovu ženu koja je postala njegova jedina šansa za spas...

 

 

Prevod i obrada: BookLand

 

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 261 Members:

#22
MazikeenS

MazikeenS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 68 posts
 • 15829 thanks

hokej.jpg

 

 

BookLand - Vrući hokejaš.
Drugi dio serijala Brzi i opaki.

 

Pritisak nikada nije bio veći za zvezdu odbrane Rough Ridersa, Becketta Crofta. Sa njegovim ugovorom koji je isticao, Beckett je trebao prestati sa reputacijom ludog dečka, koju je imao svake minute u svakoj utakmici, da bi zaradio svoj sledeći veliki ugovor. Ugovor koji bi obezbedio siguran dom za njegovu petogodišnju ćerku. Zato, kada povreda na ledu zapreti da ga pošalje u hitnu, on se bori protiv protokola – dok odlučna medicinska tehničarka ne odbije da prihvati ne kao odgovor. Beckettu se dopada njena odlučnost, i iskra između njih nije ništa manja od vatrene. Njena ravnodušnost prema njegovoj slavi i novcu ga samo još više intrigira. I do trenutka kada zaviri ispod njenih čvrsto zapečaćenih ivica i ugleda prelepu ali duboko ranjenu dušu, previše je daleko da bi se povukao.
Nakon godina zatvaranja prema muškarcima, Eden je izazvana vrelinom koja plamti kada je u blizini ozloglašenog lošeg momka hokejaške lige – poigravajući se sa nagoveštajem „šta ako“. Ali život ju je naučio koliko boli kada takva vrsta vatre opeče. I koliko su duboki ožiljci. Zato Eden negira rasplamsavanje te iskre, na isti način na koji je isključila nasilje iz prošlosti, fokusirajući se na njenu karijeru i završetak medicinske škole. Nikad se više neće osloniti na muškarca zbog novca ili sigurnosti.
Ali kada iskra između njih postane suviš vrela da bi se ignorisala, jedna noć nije dovoljna. Ubrzo se Beckett i Eden nalaze uhvaćeni između požude i straha – sa bolnom prošlošću koja odvlači u jednom smeru i krhke nove ljubavi koja ih povlači u drugom. Sve dok su porodica i karijere na prvom mjestu onda postoji balans.

Prevod i obrada: BookLand
Gidra i Venera

 

pdf

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 415 Members:

#23
MazikeenS

MazikeenS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 68 posts
 • 15829 thanks

kane.jpg

 

 

BookLand-Kane

Prvi dio serijala: Sinovi krvi

 

 

Kane “Viper“ Tepes je jedan od najstarijih živih potomaka Vlada III. Vampirizam mu je u krvi. Kao i predsedavanje nad Sinovima Krvi. One koji prekrše pravila motociklističkog kluba, koja štite njihov koven, očekuje momentalna kazna. Bez izuzetka. Sve dok mala slatka detektivka ne kompromituje njegova načela i ne ugrozi njegovu poziciju vođe motociklističkog kluba.
Vampirizam je ono sto je Caru Brahnam nateralo da se spakuje i ostavi svoj život u Pleasantu. Sada, deset godina kasnije ona se vraća kao glavna detektivka koja želi privesti pravdi osobu odgovornu za smrt žene iz Lane Countya, bez obzira na dogovor koji banda ološa ima sa šerifom. Pa čak i to što je glavni osumnjičeni osoba zbog koje je napustila grad.
Cara je sada obeležena kao sledeća žrtva i Kane se mora pridružiti lovu na drevnog vampira koji je želi mrtvu.

Prevod: Luna
Obrada: Pepeljuga i Gidra

 

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 263 Members:

#24
MazikeenS

MazikeenS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 68 posts
 • 15829 thanks

warrik-naslo.png

 

 

 

BookLand-Warrick
Šesti dio serijala Kraljevi zmajeva

 

 

Darcy je lebdela na oblaku čiste strasti. Gde god da je dodirnuo, Warrick je ostavljao trag, zauvek je menjajući. Mogla je to osetiti kroz njenu kožu i mišiće, kroz kosti i u njenu dušu. Kao da je menjao. A ona je to prihvatila…
Njena moć je blagoslov.
Rođena na ostrvu Skye, Darcy je prelepa žena sa mnogo talenata. Proricanje sudbine je njena jača strana, i ona ostaje jedini Druid koji može da otkrije tajne – požude – Kralja Zmajeva. Njegovo ime je Warrick. I sada kada je Darcy videla srce zmaja, ništa više neće biti isto…
Njegova strast je prokletstvo.
Warrick nikada nije imao nameru da izloži Darcy opasnosti. Ali otkako je otkrila zastrašujuću istinu, Darcy su proganjali Mračne Fae, koji su želeli da iskoriste njene moći u vlastite zle svrhe. Sada je na Warricku da učini sve što je potrebno da zadrži ženu koja je raspalila njegovu dušu. Ali zaštiti Darcy je značilo ugroziti i sebe i celu njegovu vrstu. Da li je njegova očajnička žudnja za jednom ženom vredna rizika da sve izgubi… zauvek?

Prevod i obrada:
Lea, Gidra i Venera

 

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 228 Members:

#25
MazikeenS

MazikeenS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 68 posts
 • 15829 thanks

brodo.png

 

 

⚓️ BookLand - Brodolom duša ⚓️
- prvi deo serijala "Otuđeni"

 

 

Skandal se može izbeći... Kapetan Maximus Harcourt, nekonvencionalni deseti vojvoda od Alderidgea, može se nositi sa tropskim olujama, pobesnelim morima i najžešćim gusarima. Ali, vrativši se sa poslednjeg putovanja on zatiče golog grofa - prilično nepodesno umrlog - vezanog za krevet svoje nestale sestre. Samo na jednom mestu može potražiti pomoć. I sada zavisi od očaravajuće gospođice Ivory Moore iz Chegarre & Associates, poznate širom Londona po zataškavanju najstrašnijih skandala. Gospođica Moore tretira krize ništa ozbiljnije od šoljice čaja prolivene na skupom tepihu. Kao da joj se takve stvari svakodnevno dešavaju na poslu. Max nikada u svom životu nije sreo ženu sa takvim živcima. Njene tamne oči su prekrupne, njene usne suviše pune, a jagovične kosti preoštre. Ali, opet ona je nekako... bezprekorna. Isto kao što je njegova ljubav prema njoj nesavršena, neočekivana - a opet potpuno istinita.

 

 

Prevod: Alex
Obrada: Gidra i Lena

 

 

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 379 Members:

#26
MazikeenS

MazikeenS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 68 posts
 • 15829 thanks

56965473-316015315754309-499568213078153

 

 

 

 

BookLand - Arian
6.5 novela Kraljevi Zmajeva

 

 

Žena na zadatku
Grace Clark je uvek postavljala stvari sigurnima. Nikada se nije petljala sa zakonom, ali ima zadatak da napiše knjigu i pronašla je savršeno mesto kako bi prevazišla njenu blokadu kao pisac. Ili je bar tako mislila. Sve dok se iznenada ne pojavi Arian i pokuša da je otera iz planine. Nesvesna rata na koji je upravo naletela, Grace nije samo otkrila savršeno mesto da piše, pronašla je Ariana - najdivnijeg, primamljivog i misterioznog muškarca kojeg je ikada srela.

Kralj sa svrhom
Arian je Kralj Zmajeva koji je vekovima spavao u svojoj pećini. Tek što se probudio, namerava da napusti svoju planinu i pridruži se svojoj braći u ratu kada biva upozoren da je neko prešao na Dreagan. On je spreman da se bori dok ne ugleda ženu. Ona je nevina i smrtnica - i zapalila je njegovu krv. On prepoznaje opasnost koja joj se približava bas kao što i zmaj unutar njega zahteva da je potvrdi kao svoju.

Prevod i obrada:
Lea, Lena i Gidra

 

pdf

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 232 Members:

#27
MazikeenS

MazikeenS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 68 posts
 • 15829 thanks


kaleb.jpg

 

BookLand - Kaleb
Drugi deo serijala: Sinovi Krvi

 

Kaleb “Hawk” Tepes, kao predsednik Sinova Krvi i potomak Vlada III, mora držati svoju glavu fokusiranu na poslove kluba. Problem je što ga se neko želi rešiti zbog zločina koji je počinio protiv svojeg vampirskog prethodnika. On sebi ne može priuštiti distrakciju, pogotovo onu koja dolazi u obliku vile od metar i šezdeset sa imenom Suzi, koja je jednom pripadala njegovom nećaku. U momentu slabosti, on donosi naglu odluku koja samo može izazvati nevolju. Sada suočen sa jednom osobom koja ga želi ubiti, Kaleb mora učiniti najveću žrtvu ili rizikovati da izgubi jedinu ženu koju želi za čitavu večnost.

Suzi Stevens se jako trudila ostaviti svoju prošlost iza sebe i krenuti napred. Jedini muškarac za kojim ona čezne više nego za bilo kojim drugim, veruje da je ona ništa osim hladnokrvna kučka. Začuvši da mu je neko pokušao skinuti glavu, ona ostavlja na stranu sve stare predrasude i trči njemu, morajući se sama uveriti da je on dobro. Ono na šta ona ne računa je to da Hawk zahteva da uzme nju kao svoju ličnu donorku krvi. Sada prisiljena da podnosi njegovo društvo, ona strahuje da ne izgubi svoje srce zauvek zbog jedine osobe koja ima moć da je slomi.

Prevod i obrada: Luna
Ariel i Pepeljuga
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 175 Members:

#28
MazikeenS

MazikeenS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 68 posts
 • 15829 thanks

grayso.jpg

 

BookLand - Grayson
treći dio serijala Sinovi krvi


 

Grayson „Gypsy“ Gabor voli žene. U stvari, što više, to bolje. Život je dobar. Sve dok ga incident sa pakleno seksi crvenokosom ne ostavi združenima. Najstariji od vampira, Vlad Tepes, dao mu je izbor: Da je zadrži ili da je se odrekne za čitavu večnost i prepusti je najboljem prijatelju Antonu.Tamera Cantrell je opčinjena potpredsednikom Sinova Krvi, Gypsyem. Ali nakon što noć završi loše, ona se nađe između dva vampira. Jednog koji je mrzi i drugog koji je obožava. Sada Tamera ima samo tri kratka meseca da dokaže vampiru koji je prezire da je ona ta bez koje on ne može.
Dodajte na to jedan meksički Kartel, osvetoljubivog prastarog vampira i rivalski MC željan krvi i Gypsy ima pune ruke klupskog posla. Kada Tamerin život bude ugrožen, Gypsy će morati brzo odlučiti i delovati ili će je zauvek izgubiti.

Prevod i obrada:

Luna, Gidra & Venera

 

pdf

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 178 Members:

#29
MazikeenS

MazikeenS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 68 posts
 • 15829 thanks

senato.png

 

 

BookLand - Otkrivanje
drugi dio serijala "Senator"

 

Prijevod i obrada: BookLand
 

Za političku reporterku Liz Dougherty, dan izbora - dan gledanja prema budućnosti i opraštanja od prošlosti - izgleda kao prikladno vrijeme za početak nove veze. Ali osjećaji prema njenom bivšem plamenu su još uvijek bili prisutni...
 
 
pdf
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 285 Members:

#30
MazikeenS

MazikeenS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 68 posts
 • 15829 thanks

thorn.jpg

 

 

                                                              BookLand - Thorn
 
                                                 Sedmi dio serijala Kraljevi Zmajeva

On ju je kušao tim poljupcem, ne ostavljajući pitanje da je ono što se događa između njih bilo suđeno da se desi - da je oduvek bilo suđeno da bude ...

ON VOLI ZA CELU VEČNOST
Thorn je loš momak, Kralj Zmajeva, prekrasan, nepromišljen ratnik čije strasti su divlje, a bes ne poznaje granice. Kad ugleda hrabru, prelepu Lexi koja je namamljena u zamku Mračnih Fae, nema izbora nego da je spasi od sudbine gore od smrti. Ali ako spasi ovu primamljivu smrtnicu, on se izlaže svom najžešćem neprijatelju i najtamnijim željama. Kako se zagreva rat između Zmajeva i Fae, tako i strast između Lexi i Thorna. A kad je ljubav bojno polje, srce ne uzima zarobljenike ...

ONA ŽIVI ZA OSVETU
Lexi je u misiji pravde. Svakog dana, traži čudovište koje je ubilo njenu prijateljicu. Svake se večeri krije u senkama i kuje njenu osvetu. Ali čovek kojeg traži je opasniji nego što je ikada zamišljala. On je jedan od Mračnnih Fae koji se hrani ljudskim životom, koji svojom nezemaljskom moći zavodi nevine, i koji postavlja zamku samo za nju. Ništa ne može spasiti Lexi od stvorenja kao što je ovo – osim jednog muškarca koji je promatrao svaki njen potez ...


 
Prevod i obrada:
Lea, Gidra i Lena

 

 

pdf

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 192 Members:0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users