Pozdrav, svideo mi se vas forum pa sam resio da se registrujem.
Ja sam Nikola, iz Zemuna sam, igram kosarku, pratim muziku, film, dobar sam sa igricama i trudicu se da vam pomognem da forum ostane ovako dobar.
Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)

Pozdrav :)
Started By
ZemunBoys
, 08.11.2011 - 21:18
Posted 08 November 2011 - 21:18

Posted 08 November 2011 - 21:32

Pozdrav i tebi :welcome:
Ko nema u vugla, ima u Gugla

Proklete pijavice i bezkicmenjaci!

Proklete pijavice i bezkicmenjaci!
Posted 08 November 2011 - 21:35

:welcome:
Dobro nam dosao i prijatan ti boravak na forumu.
Dobro nam dosao i prijatan ti boravak na forumu.
When it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad
Till you're trying to find the you that you once had
Posted 08 November 2011 - 21:39

:welcome:
Dobro dosao na forum,uzivaj
Dobro dosao na forum,uzivaj
Posted 05 January 2012 - 21:21

ELIM SVE LJEPO POZDRAVITI I ?ESTITATI VAM NOVU 2012. SA VAIM FORUMOM SAM JAKO ZADOVOLJNA I BILA SAM TUNA, TA NEKO VRIJEME NIJE BIO U FUNKCIJI.
Posted 06 October 2012 - 16:42

pozz dobrodošao
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users