Ako može PayPal adresa za donaciju
Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)

Otvorene Donacije
Started By
Joshida Kagero
, 15.01.2013 - 16:12
Posted 26 November 2020 - 18:54

Thanked by 4 Members:
|
|
Posted 08 December 2020 - 01:32

PP adresu za donaciju molim,hvala na svemu
Thanked by 4 Members:
|
|
Posted 08 December 2020 - 13:29

Molim i meni paypal adresu za donaciju.
Thanked by 4 Members:
|
|
Posted 08 December 2020 - 20:43

Kao prvo da vam se zahvalim za sve! Najbolji ste! odgledo sam zahvaljujuci vama dosta dobri filmova i serija!
Jel moze Paypal za donaciju? jos jednom hvala i zivi bili!
Thanked by 4 Members:
|
|
Posted 11 December 2020 - 12:26

Molim i meni pay pal adresu za donaciju. Najbolji ste.
Thanked by 4 Members:
|
|
Posted 11 December 2020 - 16:51

Molim za podatke za paypal donaciju.
Thanked by 2 Members:
|
|
Posted 11 December 2020 - 18:24

Posaljite paypal za uplatu
Thanked by 4 Members:
|