Jump to content

Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)

21 replies to this topic

#1
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

Star Wars = Ratovi zvijezda
Timothy Zahn
 NASLJEDNIK IMPERIJA
Heir to the Empire

 

BO16040.JPG

Serijal: Thrawn Trilogy I
 

 

Prošlo je pet godina otkad je Pobunjenički Savez uništio Zvijezdu Smrti, pobijedio Dartha Vadera i Imperatora, te otjerao ostatke stare Imperijalne Zvjezdane Flote u daleki kut galaksije. Princeza Leia i Han Solo su vjenčani i očekuju Jedi blizance, a Luke Skywalker je postao prvi od dugo iščekivanih novih Jedi Vitezova. No, tisuće svjetlosnih godina dalje, zadnji Imperatorov vojskovođa je preuzeo zapovjedništvo nad slomljenom Imperijalnom flotom, spremio je za rat i usmjerio je prema krhkom srcu Nove Republike. Ovaj mračni ratnik otkrio je dvije važne stvari što bi mogle uništiti sve ono za što su se hrabri Pobunjenici borili. Eksplozivni sukob koji potom dolazi je ep pun akcije, originalnosti i tajanstvenosti, spektakl na galaktičkoj razini.
 

Sken i obrada : GIGA
HR- PDF

 

 

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 448 Members:

#2
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

Star Wars = Ratovi zvijezda
Timothy Zahn
 USPON MRAČNE SILE
Dark Force Rising
BO16041.JPG

 

 

Serijal: Thrawn Trilogy II

Najlukaviji i najnemilosrdniji vojskovođa umiruće Imperije, Veliki Admiral Thrawn, preuzima zapovjedništvo nad ostacima Imperijalne flote i kreće u veliku kampanju uništenja Nove Republike. U međuvremenu, Solo i Calrissian su, utrkujući se s vremenom da bi našli dokaze o izdaji u najvišem Vijeću Republike, otkrili zastrašujuću flotu ratnih brodova što bi mogli donijeti njihovim prijateljima propast, a neprijateljima pobjedu. No najopasniji od svega je ogorčeni i tajanstveni Dark Jedi što se trudi Lukea Skywalkera iskvariti i okrenuti na Tamnu Stranu.

Sken i obrada : GIGA
HR- PDF, 
 

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

 Thanked by 355 Members:

#3
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

Steve Perry

 SJENE CARSTVA
Shadows of the Empire

 

 

2ilk1ut.jpg

 

 

 

 

Krizno vrijeme. Hana Soloa zamrznutog u karbonitu Bobba Fett vodi zlom gangsteru Jabbi the Huttu. I dok princeza Leia priprema spasilačku misiju, a Darth Vader krstari galaksijom tražeći Lukea Skywalkera, još jedna zlokobna figura izranja. Lukav i nemilosrdan, vođa moćnog kriminalnog sindikata, namjerava se boriti s Vaderom za naklonost njihovog zajedničkog gospodara .. strašnog Imperatora.

 

Sken i obrada : GIGA
HR- PDF

 

 

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 355 Members:

#4
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

Kristine Kathryn Rusch

NOVA POBUNA

The New Rebellion

 

34470.jpg

 

 

 

Negdje u galaksiji, milijuni su iznenada poginuli - toliki poremećaj u Sili osjetili su Luke i učenici Jedi akademije, kao i Leia na Coruscantu. Šire se glasine o zavjeri protiv Nove Republike, tvrdi se da je upleten i Han Solo. Luke traži Brakissa, bivšeg Jedi studenta, za kojeg vjeruje da ima odgovor na masovna uništenja. No on je samo mamac u smrtonosnoj zamci koju postavlja gospodar tamne strane, određen da vlada kao slijedeći Imperator. Tada će stradati milijarde, u holokaustu još neviđenom u povijesti galaksije.

 

Sken i obrada : GIGA
HR- PDF

 

 

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 360 Members:

#5
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

Star Wars = Ratovi zvijezda

Timothy Zahn

POSLJEDNA ZAPOVIJED

The Last Command

Please Login or Register to see this Hidden Content

8xiipt.jpg


 

Republika, u kojoj vlada ratno stanje, tetura pod napadima Velikog Admirala Thrawna koji je, zapovijedajući ostacima Imperijinih vojnih snaga natjerao pobunjenike na uzmicanje upotrebljavajući odvratnu tehnologiju koju je našao u Imperatorovoj tajnoj tvrđavi: klonirane vojnike. Dok se Thrawn priprema na zadnji napad, Solo i Chewbacca se trude napraviti koaliciju krijumčara za očajnički napad na Imperiju, a Leia kontrolira Pobunjenički Savez i rađa Jedi-blizance. Republika, nadjačana Thrawnovim brodovima i klonovima, ima samo jednu nadu - slanje šačice ljudi predvođene Skywalkerom u tabor gdje se nalaze Thrawnovi strojevi za kloniranje. Tamo ga čeka opasnost, jer Dark Jedi C'Baoth, usmjeravajući napad na Pobunjenike, skuplja snagu da bi završio s onim što je već započeo: uništenjem Lukea Skywalkera.

 

Sken i obrada : GIGA
HR- PDF

 

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 325 Members:

#6
volter

volter

  Gold Member

 • Administrator
 • 8,619 posts
 • 482495 thanks
 • Locationnisam ja odavde

Thrawn Trilogija 

Naslednik imperija

Uspon mračne sile

Poslednja zapovijed

 

epub / azw3

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

 

epub obrada Giga i volter

 

Hvala Giga.    a194.gif


Kako se ponašati na forumu - pravila i saveti

https://www.balkando...ezno-pročitati/

 
Prijava mrtvih linkova

http://www.balkandow...ks/#entry164002

 


Thanked by 445 Members:

#7
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

George Lucas

Episode IV: Nova Nada

Episode IV: A New Hope

 

25s68mv.jpg
 

Pobunjenički corellian corvette sa princezom Leiom i planovima svemirske stanice 'Zvijezde Smrti', koje su Pobunjenici ukrali Imperiju, napada Star Destroyer. Leia spašava planove stavivši ih u memoriju droida koji kapsulom za evakuaciju stižu na Tatooine. Na Tatooineu, roboti dolaze u vlasništvo Lukea Skywalkera. Preko R2D2 koji nosi važnu poruku Luke dolazi u kontakt sa Obi-Wan Kenobijem. On pregleda Leinu poruku kojom ga moli da otpremi R2D2-a na Alderaan. Luke odbije prijedlog Jedija Obi-Wana da krene s njim na Alderaan i nauči sve o Sili, no vozeći ga do spaceporta, sazna da su njegovog ujaka i tetu ubili Imperijini jurišnici. Budući da mu nije ostalo ništa drugo, odlazi s Obi-Wanom. U Mos Eisleyu upoznaju Hana Sola i Chewbaccu koji će ih odvesti do Alderaana 'Millenium Falconom'. U međuvremenu, Leiinu rodnu planetu Alderaan uništi Imperij - kao kaznu zbog skrivanja lokacije pobunjeničke baze. 'Millenium Falcon' izlazi iz hipersvemira i nađe se u polju asteroida - ostacima Alderaana. Zvijezda Smrti je u blizini i tractor beamom ih uvuče u sebe. Iz nje junaci uspiju pobjeći spasivši princezu, ali Obi-Wan pogine pred Lukeovim očima boreći se sa Darth Vaderom u dvoboju lightsaberima. 'Millenium Falcon' kreće prema pobunjeničkoj bazi, ali ih slijedi Imperija pomoću odašiljača kojeg je stavila na letjelicu. Iz baze na Yavinu IV pobunjenički piloti, među kojima je i Luke Skywalker kreću malom flotom lovaca protiv Zvijezde Smrti, koja približavanjem bazi prijeti opstanku cijelog Pobunjeničkog Saveza, da bi je uništili udarcem u njezinu slabu točku, ventilacijski otvor glavnog reaktora. Luke, uz Hanovu pomoć, ispaljuje sudbonosni proton torpedo. Luke i Han dobiju odlikovanje Yavinskog Reda od princeze Leie

 

Sken nepoznat

Obrada Giga

Hr , PDF

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 308 Members:

#8
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

Donald F. Glutt

Episode V: Imperija Uzvraća Udarac
Episode V: The Empire Strikes Back

 

2qavf4m.jpg

 

Imperijalna flota se nalazi iznad ledeme planete Hoth šaljući izviđačke droide prema pobunjeničkim bazama. U bazi na Hothu se nalaze Luke, Han, Chewbacca, Leia, R2D2 i C3PO. Luke u snježnoj oluji ima viziju Obi-Wana koji mu je govori da ide na Dagobah učiti puteve Sile od Jedi Majstora Yode. Imperija šalje svoje kopnene jedinice (AT-AT, AT-ST) na Hoth. Rebel Squadron, na čelu s Lukeom Skywalkerom, uzlijeće u snowspeederima i napada Imperijine walkere. Han, Leia, Chewbacca i C3PO evakuiraju se Millenium Falconom, ali hiperpogon se pokvari. Luke i R2D2 uspiju pobjeći X-Wingom, u smjeru Dagobaha. Tamo Luke nailazi na Yodu koji mu produbi razumijevanje Sile. U meeđuvremenu, Leia, Chewie i Han skrivaju se u Colud Cityu, kojim upravlja Hanov stari prijatelj Lando Calrissian. Boba Fett to primijeti i upozori Imperiju koja ih, došavši prije, dočeka i zarobi. Hana karboniziraju i Fett ga odvodi Jabbi, a Leia i Chewbacca ostaju kao mamac za Skywalkera. Tijekom Jedi treninga, Luke ima viziju Hana i Leie zatočenih na Bespinu. Yoda upozori Lukea, da ostane na Dagobahu i uči se samokontroli, no on popušta osjećajima čak i pod cijenu pretvaranja istih u mržnju prema Imperiji. Stiže do Cloud Citya gdje ga dočeka Vader. U sukobu s njim izgubi šaku u sazna strašnu istinu - da je sam Vader njegov otac. Skoro pogiba, ali ga spase Lando i Leia u bijegu iz Cloud Citya Millenium Falconom. Luke dodija novu, mehaničku šaku. Vraćaju se brodovima Pobunjeničke flote, sa planom da spase Hana.

 

Sken nepoznat

Obrada Giga

Hr , PDF

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.
 Thanked by 282 Members:

#9
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

James Kahn

Episode VI: Povratak Jedaja

Episode VI: Return of the Jedi


243s0m0.jpg

 

Luke, C3PO, R2D2, Lando, Leia i Chewbacca ubiju Jabbu the Hutta i oslobode Hana kojeg je Jabba zatočenog u karbonitu. Luke odlazi na Dagobah na zadnju lekciju. Yoda umre pred njim nakon što potvrdi da mu je Vader otac, ali i da postoji još jedan Force-sensitive Skywalker, njegova sestra, Leia. Luke se vrati na brod pobunjeničke flote gdje se dogovara napad na drugu Zvijezdu Smrti. General Calrissian je zadužen za eskadre lovaca, a Han predvodi grupu komandosa, sa Leiom, Chewbaccu, Lukeom, R2D2-a i C3PO-a, koji moraju isključiti generator štita Zvijezde Smrti na Endorovom mjesecu. Luke napussta komandose prije obavljenog zadatka da bi se predao Vaderu u nadi da će ga okrenuti na Svijetlu Stranu. Darth Vader, uporan u svojoj privrženosti Tamnoj Strani ga odvodi ga Imperatori da ga pokuša pridobiti. Napad pobunjeničke vojske na DS2 nailazi na teškoće jer flotu dočeka cijela Imperijalna armada, a na Endorovom mjesecu njihove komandose nekoliko odreda elitnih Imperijalnih kopnenih jedinica. Komandosi, uz pomoch Ewoka, domorodaca Endorovog mjeseca, ipak uspiju isključiti štit čime omoguće lovcima ulaz u Zvijezdu Smrti i pokretanje lančane reakcije njenog uništenja. Luke, izmanipuliran u borbu lightsaberima sa Vaderom, odbija daljnju borbu i odbacuje Tamnu Stranu. Imperator, vidjevši da kod Lukea neće naići saveznika, nastoji ga uništiti moćima Tamne strane. Vader ga spašava od smrti ubivši Imperatora čime se vrati Svijetloj Strani sile. Završava bitka za Endor, bitka koja je značila kraj Carstva i čiji je ishod uzrokovao veselje stanovnika brojnih planeta galaksije.

 

Sken nepoznat

Obrada Giga

Hr , PDF

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 282 Members:

#10
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

Da li neko može da mi navede pravi redosled za čitanje Star Wars serijala!? Pozdrav.

Star Wars

 

Nova Nada

Imperija Uzvraća Udarac

Sjene Carstva

Povratak Jedaja

Nasljednik Imperija - Serijal: Thrawn Trilogy I
Uspon Mračne Sile -  Serijal: Thrawn Trilogy II
Posljedna Zapovijed - Serijal: Thrawn Trilogy III

Nova PobunaThanked by 90 Members:

#11
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

Da li neko ima prva tri dela Zvjezdani ratovi.

 

Hvala unapred 

 

Star Wars

 

Fatomska Prijetnja  - knjiga  Neobična naklada 2001

Napad Klonova – nama knjige

Osveta Sihta - – nama knjigeThanked by 85 Members:

#12
ixtis

ixtis

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 349 posts
 • 65132 thanks

George Lucas - Zvjezdani Ratovi

Epizoda IV-VI

 

(Sva tri dela u jednom epubu)

 

 

swseb-d1.jpg

 

 

HVALA GIGI ZA PDF-ove   B)

 

 

EPUB - HR

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Edited by ixtis, 31 July 2017 - 20:43.


Thanked by 392 Members:

#13
Giga

Giga

  Advanced Member

 • BD tim
 • PipPipPip
 • 702 posts
 • 86118 thanks

Kevin J. Anderson i Rebecca Moesta

Star Wars 

Mladi Jedi vitezovi - Nasljednici sile

Young Jedi knights

 

9t3ioj.jpg

 

 

 

Za Jacena, Jainu, Tenel Ka i Lowbaccu, četvoro studenata Jedi akademije, znatiželjni obilazak džungli na Yavinu 4 iznenadnim će se pronalaskom pretvoriti u pravu avanturu. Naime, pronaći će olupinu davno srušenog Imperijskog TIE lovca. Dok će ostali sumnjičavo promatrati ostatke nekadašnje letjelice, Jaina, poznata po svojim izvanrednim mehaničarskim sposobnostima, odmah će predložiti da pokušaju iz akademije prokrijumčariti nove dijelove kako bi je popravili. Međutim, ova četvorka, zaokupljena svojim otkrićem, neće ni slutiti da je iz zaklona promatra skriveni Imperijski TIE pilot, zatočen na Yavinu 4 nakon pada ove letjelice, koji će u tome vidjeti dugo očekivanu priliku za izbavljenje...

 

Sken  i  Obrada : GIGA
HR- PDF

 

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 297 Members:

#14
ixtis

ixtis

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 349 posts
 • 65132 thanks
Kevin J. Anderson & Rebecca Moesta
 
MLADI JEDI VITEZOVI NASLJEDNICI SILE
ZVJEZDANI RATOVI
 
KNJIGA PRVA
 
 
Naziv originala – "YOUNG JEDI KNIGHTS - HEIRS OF THE FORCE".
 
 
- Hvala GIGA za pdf - 
 
 
EPUB - HR
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

Edited by ixtis, 01 August 2017 - 14:07.


Thanked by 345 Members:

#15
volter

volter

  Gold Member

 • Administrator
 • 8,619 posts
 • 482495 thanks
 • Locationnisam ja odavde

James Luceno - Star Wars - Tarkin

 

 

 

 

 

2gwhqpt.jpg

 

 

 

 

 

 

Jednom davno, u dalekoj galaksiji...
 
Pet standardnih godina je prošlo otkad se Darth Sidious proglasio galaktičkim Imperatorom. Brutalni Ratovi klonova su samo sjećanje, a Imperatorov je šegrt, Darth Vader, uspio poloviti većinu Jedija koji su preživjeli strašnu Zapovijed 66. Na Coruscantu, pokorni Senat plješće svakoj Imperatorovoj odluci, a stanovništvo svjetova Središnjice uživa u osjećaju novog napretka.
 
Na Vanjskom obodu, međutim, nebrojene vrste bivših separatističkih svjetova ne žive ništa bolje nego prije građanskog rata. Nemaju oružja, ni druge resurse, ostavili su ih da se brinu sami za sebe unutar Imperija koji im je uglavnom okrenuo leda.
 
Ondje gdje se gnjev prelio u aktove pobune, Imperij je brzo nametnuo kazne. No, premda je siguran u svoje i Vaderove moći tamne sile, Imperator razumije da će samo vrhunska vojska, pod komandom zapovjednika koji je jednako nemilosrdan kao on, osigurati Imperiju tisuću generacija...
 
 
 
izvor: bunker
 
 
 
pdf, epub i azw3
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

Kako se ponašati na forumu - pravila i saveti

https://www.balkando...ezno-pročitati/

 
Prijava mrtvih linkova

http://www.balkandow...ks/#entry164002

 


Thanked by 468 Members:

#16
Pepe le Tvor

Pepe le Tvor

  Silver Member

 • BD tim
 • PipPipPipPipPip
 • 2,758 posts
 • 166531 thanks
 
Alexander Freed - Bojište Satnija sumraka 
 
 
O41u6jz.jpg
 
 
 
Među zvijezdama, diljem golemih svemirskih prostranstava, Galaktički građanski rat u punom je jeku. Na bojištima brojnih svjetova u Srednjem obruču legije imperijalnih jurišnika vode brutalan rat protiv armade boraca za slobodu. Na ulicama opustošenih gradova, pobunjeničke sile prodiru sve dublje u imperijalni teritorij, pri čemu se moraju suočiti sa surovom stvarnošću ratovanja na tlu. Juriš predvode vojnici Satnije sumraka – Šezdeset i prve satnije mobilne pješadije, čiji izdržljivi i duboko odani članovi neustrašivo preživljavaju i tamo gdje bi mnogi drugi stradali. Licem u lice s nemogućim izgledima, prkos je njihovo najmoćnije oružje.
Ali kad pobunjenici dobiju naredbu da se povuku, suočeni s nadmoćnim neprijateljem, Satnija sumraka prisiljena je nevoljko slijediti naredbe – sve dok jedan neočekivani saveznik radikalno ne promijeni stratešku situaciju i najopasnijim pobunjeničkim ratnicima ne pruži priliku da poduzmu svoj najodvažniji manevar… i pretvore povlačenje u protunapad.
 
hr/lat
 
sken: Harold
 
obrada: Pepe le Tvor
 
boden   :beer: 
 
 
ePUB, AZW3, pdf
 
 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

 


Sve ima svoj kraj, osim ljudske gluposti

 

 

 

 


Thanked by 437 Members:

#17
boden

boden

  Gold Member

 • BD tim
 • PipPipPipPipPipPip
 • 5,998 posts
 • 194220 thanks

2Y3HuVC.jpg

 

Gospodari Sitha

 

 

Na Rylothu, planetu koji je Imperiju ključan kao izvor robovske radne snage i dragocjenog narkotika zvanog „začin“, pojavio se pokret otpora protiv Imperija. Ali Imperator Palpatine ne želi se odreći vrijednih resursa tog planeta pod opsadom. U pratnji svojeg nemilosrdnog sljedbenika Dartha Vadera, sami Imperator kreće na misiju čiji je cilj gušenje pobune.
 
No stvari će se preokrenuti kad, nakon zasjede, ova dva Sitha ostanu izgubljeni na površini planeta – a vođe pobune iskoriste tu priliku za napad na samo srce svojih okrutnih opresora.  Suočeni s neprijateljskom vojskom, mogu se osloniti samo na svoje svjetlosne mačeve – i jedan na drugoga. Palpatine i Vader morat će odlučiti hoće li ih njihova brutalna povezanost učiniti saveznicima u pobjedi ili suparnicima do smrti.
 
„Primamljiva priča koja nam pruža nov uvid u odnos između Dartha Vadera i njegovog gospodara, Imperatora Palpatinea.“ – New York Daily News
 
 
Scan: harold :beer:
Obrada: boden
 
epub, azw3, pdf HR
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 447 Members:

#18
boden

boden

  Gold Member

 • BD tim
 • PipPipPipPipPipPip
 • 5,998 posts
 • 194220 thanks

Radi kronološkog snalaženja...

 

Romani su djelo različitih autora, a u ovisnosti o vremenu radnje (predrepubličko vrijeme, Stara Republika, Nova Republika i dr.) dijele se u nekoliko ciklusa. Razlikuju se i redoviti romani Zvjezdanih ratova (Legends) od romana objavljenih uz filmove (New Canon). Naslovi objavljivani na hrvatskom jeziku pripadaju ovom drugom nizu te prate zbivanja i likove u filmovima, a kronološki se redaju ovako: Fantomska prijetnja (Terry Brooks), Napad klonova (Jane Mason i Sarah Hines-Stephens), Ratovi klonova (nije prevedeno), Osveta Sitha (nije prevedeno), Gospodari Sitha (Paul S. Kemp), Tarkin (James Luceno), Nova zora (nije prevedeno), Thrawn trilogija (Nasljednik imperija, Uspon mračne sile, Posljednja zapovijed - Timothy Zahn), Rogue One (nije prevedeno), Nova nada (George Lucas), Nasljednik Jedija (nije prevedeno), Bojište : satnija sumraka (Alexander Freed), Imperij uzvraća udarac (Donald F. Glut), Povratak Jedija (James Kahn), Poslije bitke (Chuck Wendig), Poslije bitke : životni dug (nije prevedeno), Izgubljene zvijezde (Claudia Gray), Poslije bitke : kraj carstva (nije prevedeno).Thanked by 64 Members:
janjicd , Ammric , LujaOluja , marino19nino , dusko51 , graktalica , sladja41 , dragica , bmusica2 , dmnikolic , Gandalfsremčica , Rokken , brčko49 , zelkokovacevic , dulenzija , midhadz , s3ptease , DarthMarco94 , emodia , baraico , kablar , Bojanbmb68 , jowo , slabun69 , JKonstantin , Recoba200 , kartagina1954+ , Nikola Nole , Sanjamarko , Aangelo , LAURELINDORENAN , cucelion , PoeDameron , ptomic , avdoDJED , apoidea , kikiskaj , severijan , voki , DarkPrime , Tomii83 , Selgior , Puritania , ueshiba , Dex® , Atom Ant , chip001 , Bingo7777 , Korisnik7 , BPKalos , gorkov666 , Anyss , Auntiffr , ExNihilo , solen777 , volter , Disco Ninja , bosutsko , kozar , Prebond , bob15 , tomikost , mamil8 , Cyrano

#19
Pepe le Tvor

Pepe le Tvor

  Silver Member

 • BD tim
 • PipPipPipPipPip
 • 2,758 posts
 • 166531 thanks
 
 
Chuck Wendig - Poslije bitke
 
 
 
83534561189374792133.jpg
 
 
Odlučna u namjeri da očuva moć Imperija nakon poraza u Bitci za Endor, preživjela imperijalna elita okuplja se na tajnom sastanku s ciljem konsolidiranja snaga i pripreme za protunapad. Dok se zvjezdani razarači okupljaju poput ptica grabljivica iznad udaljenog planeta Akive, pobunjenički pilot Wedge Antilles postaje jedinim svjedokom nadolazeće prijetnje – a zatim pada u zarobljeništvo prije negoli je uspio upozoriti Pobunjenike. U međuvremenu, bivša pobunjenička pilotkinja Norra Wexley vratila se u svoj dom na Akivi, spremna da zaboravi užase rata. No kad presretne Wedgeov hitni poziv u pomoć, svjesna je da mora pomoći, neovisno o posljedicama.
 
Ali ona ne zna koliko su neprijatelji blizu – niti koliko će opasna biti njezina nova misija. Zajedno sa svojim sinom, koji je tehnički genij, lovcem na ucijenjene glave sa Zabraka i imperijalnim prebjegom, Norra se sprema zadati udarac sve jačem Imperiju – i učiniti što god je potrebno da bi jednom zauvijek okončala njegovu opresivnu vladavinu.
 
 
hr/lat
 
sken: Harold
 
obrada: Pepe le Tvor
 
ePUB, AZW3,pdf
 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

 

 


Sve ima svoj kraj, osim ljudske gluposti

 

 

 

 


Thanked by 411 Members:

#20
Pepe le Tvor

Pepe le Tvor

  Silver Member

 • BD tim
 • PipPipPipPipPip
 • 2,758 posts
 • 166531 thanks
 
 
Claudia Gray - Izgubljene zvijezde
 
wAGStSp.jpg
 
 
Thane i Ciena dvoje su djece s planeta Jelucan, najnovijeg u nizu planeta koji su potpali pod vlast Imperija. Iako dolaze iz različitih dijelova Jelucana - Thane iz onog imućnijeg, smještenog na planinama, a Ciena iz siromašne doline - i Thane i Ciena dijele isti san: postati časnici imperijalne flote. Unatoč svim klasnim i kulturalnim razlikama, Thane i Ciena postanu najbolji prijatelji, a njihovo prijateljstvo ostane jednako čvrsto čak i kad postanu izravni suparnici jedno drugome na imperijalnoj akademiji. Postupno, i Thane i Ciena počinju shvaćati da jedno prema drugome gaje i osjećaje koji nadilaze prijateljstvo, ali i ti osjećaji i prvotno prijateljstvo bit će stavljeni na kušnju kada se Thane i Ciena neočekivano nađu na suprotnim stranama u sve izvjesnijem ratu između Imperija i Pobunjenika.
 
Kronološki gledano prema SW serijalu, radnja ovog romana događa se dijelom za vrijeme Epizode VI, a dijelom između Epizoda VI i VII, a kao takva smještena je i u mini serijal nazvan 'Putovanje prema Epizodi VII: Sila se budi'.
 
 
hr/lat
 
 
sken: Harold
 
obrada: Pepe le Tvor
 
 
ePUB,AZW3, pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

 

 

Sve ima svoj kraj, osim ljudske gluposti

 

 

 

 


Thanked by 407 Members:0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users