Jump to content

Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Photo

Marina Moskvina - Romansa sa mesecom


No replies to this topic

#1
Lena_Lenči

Lena_Lenči

    Bronze Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,560 posts
  • 77756 thanks

Romansa sa mesecom - Marina Moskvina

 

 

romansa_sa_mesecom_vv.jpg

 

 
HIT ROMAN SAVREMENE RUSKE SPISATELJICE KOJI VELIĆA LJUBAV U JEDNOJ NEOBIČNOJ PORODICI U POSTKOMUNISTIČKOJ RUSIJI...
 
Lju­bav je je­di­ni smi­sao...
 
Ovaj ro­man je pre sve­ga pri­ča o lju­ba­vi - neo­bič­noj, sve­pro­ži­ma­ju­ćoj, po­ma­lo iš­ča­še­noj, ali iskre­noj i ne­spu­ta­noj, o lju­ba­vi pre­ma po­ro­di­ci, pre­ma umet­no­sti i pre­ma ži­vo­tu u svim nje­go­vim po­jav­nim ob­li­ci­ma, od lju­di do Me­se­ca, traj­noj i na­su­šnoj, bez ob­zi­ra na pre­pre­ke ko­je mo­ra da pre­va­zi­đe i žr­tve ko­je zah­te­va.
Za­to se ova knji­ga či­ta s osme­hom, jer sve u njoj da­je nam šan­su da se kroz hu­mor, po­ne­kad ka­ri­ka­tu­ru, čak i gro­te­sku, pod­se­ti­mo na lju­bav i one stva­ri ko­je ži­vot či­ne vred­nim ži­vlje­nja.
Sli­ka­ju­ći neo­bič­nu po­ro­di­cu u vre­me post­ko­mu­ni­stič­ke Ru­si­je, Ma­ri­na Mo­skvi­na pri­ča to­plu i ne­žnu pri­ču o ljud­skoj po­tre­bi za za­jed­ni­štvom i raz­u­me­va­njem.
 
Ro­man­sa sa Me­se­com je knji­ga pro­fe­si­o­nal­ca ko­ji je us­peo da osta­ne iskren i ne­po­sre­dan kao de­te, otvo­ren za ži­vot i za­u­vek za­lju­bljen u nje­ga...
 
 
 
 
Marina Moskvina, jedna od značajnijih savremenih ruskih književnica, rođena je u Moskvi, gde je završila žurnalistiku na Moskovskom državnom univerzitetu ,,Lomonosov".
Preko deset godina je vodila radio-emisiju U društvu s Marinom Moskvinom i autor je dokumentarnih filmova za televiziju. Po njenim scenarijima napravljeni su mnogobrojni crtani filmovi. 
Pisac je više knjiga za decu i dobitnica međunarodne nagrade ,,H. K. Andersen“, a bila je i nominovana za „Ruski Buker“, za roman Genije neuzvraćene Ijubavi. Strastveni je putnik i objavila je putopise o Japanu, Nepalu, Indiji i Arktiku. Romani i priče Marine Moskvine prevedeni su na mnoge svetske jezike.
 
Romansa sa mesecom je prva knjiga prevedena na srpski jezik
 
 
obrada : Lena
 
format: epub, azw3, pdf
jezik : srpski
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

 

Mrtve linkove prijavite na dugme Report


Thanked by 92 Members:0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users