"Rezervisan" post. Ovde bi trebala da postoji lista hostera za čije će se korišćenje ovde postavljati uputstvo.
...
Ako ovdje ne pronađete odgovor za svoj problem, još jedna tema sa uputsvima za skidanje nalazi se u podforumu Knjige.
"Rezervisan" post. Ovde bi trebala da postoji lista hostera za čije će se korišćenje ovde postavljati uputstvo.
...
Ako ovdje ne pronađete odgovor za svoj problem, još jedna tema sa uputsvima za skidanje nalazi se u podforumu Knjige.
Thanked by 39 Members:
|
|
Thanked by 27 Members:
|
|
Thanked by 8 Members:
|
|
1fichier - zanimljiv hoster jer ne zahteva captcha ili da nameće odbrojavanje. Preporuka za korišćenje
Thanked by 17 Members:
|
|
Thanked by 5 Members:
|
|
Thanked by 3 Members:
|
|
Thanked by 3 Members:
|
|
Thanked by 3 Members:
|
|
Thanked by 2 Members:
|
|
UPLOADED :
UPLOADGIG :
UPTOBOX :
UPLOADBANK :
MEGAFILES :
VAZNO :
Skidanje sa uploaded i uploadgig bez premium naloga je limitirano na 50 do 60 KB/s , isto tako ne radi skidanje putem bilo kojih download managera bar kod mene i kod uploaded za skidanje morate imati disejblovan adblocker ako ga imate instaliranog . Brzine skidanja za free korisnike sa uptobox-a , megafiles-a i uploadbank-a variraju ali u 95 posto slucajeva brzine su i vise nego dobre cak odlicne
Thanked by 8 Members:
|
|
Kako skidati sa linkshrink.net hostera??? Hvala
Thanked by 2 Members:
|
|
Linkshrink nije hoster vec maskira pravi download link, kao odbroji 5 sekundi u gornjem desnom uglu klinnuti na to i odvesce vas na pravi link. Da bi radilo, adbloker ili popup bloker mora biti iskljucen na toj stranici.
Kako skinuti nesto sa Balkandownload-a?
www.slideshare.net/bd4yu/kako-skidati-fajlove-sa-balkan-download-a
Kako da pronadjete zeljeni sadrzaj na forumu?
www.balkandownload.org/topic/40428-kako-pronaci-zeljeni-sadrzaj-na-forumu/
Najmračniji krugovi pakla su rezervisani za one koji u vremenima moralne krize ostanu neutralni i suzdržani -Dante Alighieri
Thanked by 2 Members:
|
|
OK, moram da pitam ipak... kako skidate sa 1fichier ? Jer sta god da tamo kliknem samo mi refeshuje stranicu i nista se ne desava... probao sam i da dozvolim pop-up itd. sto je vezano za to i nista... ovde sam pokusao da vidim taj tutorijal ali post vezan bas za 1fichier mi ne pokazuje nikakve slike, samo znakove pitanja ???
vratio sam ti ja slike, mada ne znam kakve probleme imaš sa tim hosterom, jer je jedan od najednostavnijih za skidanje.... dvaput klikneš na download i to je to.... a ako imaš neke druge probleme onda očisti browser - delete history, cookies i cache, ili probaj drugim browserom
Kako se ponašati na forumu - pravila i saveti
https://www.balkando...ezno-pročitati/
http://www.balkandow...ks/#entry164002
Kako napraviti pdf iz epuba
http://www.balkandow...ge-3#entry93114
Thanked by 1 Member:
|
|
Thanked by 1 Member:
|
|
Uptobox
Proveri sledeće:
1. Da li je arhiva skinuta do kraja. Nekad download prekine ranije, uporedi veličinu orginalne arhive sa preuzetom.
2. Winrar mora biti novije verzije (verzija 5 ili novija). Ako nisi, updateuj winrar.
Kako skinuti nesto sa Balkandownload-a?
www.slideshare.net/bd4yu/kako-skidati-fajlove-sa-balkan-download-a
Kako da pronadjete zeljeni sadrzaj na forumu?
www.balkandownload.org/topic/40428-kako-pronaci-zeljeni-sadrzaj-na-forumu/
Najmračniji krugovi pakla su rezervisani za one koji u vremenima moralne krize ostanu neutralni i suzdržani -Dante Alighieri
Thanked by 1 Member:
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users