Srdačan pozdrav od jednog starijeg ljubitelja knjiga - koji ne barata e-tehnologijom baš najbolje (blago rečeno), pa ću biti slobodan obratiti vam se kad padnem u "komu" - a već mi se to desilo sa Callibrom.
Ops... zaboravih - nešto o sebi !
66 god. - pravnik u penzuji - ali čitav radni vijek radio u energetici, pa su svi mislili da sam inženjer. he he . kakvog je bilo iznenađenja kad sam davao vizitku. Radio sam za strane firme zadnih 20 god. pa sam davno shvatio sve što nam se svima dešava, ali to nije teme ovog zanimljivog foruma.
Ljubitelj knjige sam od djetinjstva, ali jedan period sam bio prisiljen manje čitati ono što želim, već sam čitao ono što moram, ali i to mi se isplatilo. Danas sam izbirljivi čitač i kopam po svim stranama da naiđem na naslove i sadržaje koje čitam.
Imam i psa kojeg 4 puta dnevno vodim u šetnju (možda i on mene), ali to je jedino vrijeme koje provodim odvojen og monitora. (hranu i spavanje izuzimam). Visok sam 2,. ali mi to nije nikakva prednost, kao ranije kad su se "mačke" palile na visinu (danas mi je lakče - nama izazova te vrste, ali i interes mi je klimav)
Toliko za sad - i previše za prvi put. Sretno svima !!
Edited by Bo_Mar, 11 March 2014 - 21:37.