Jump to content

Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Photo

Chris Bradford - Young Samurai - MLADI SAMURAJ

MLADI SAMURAJ

2 replies to this topic

#1
OmS

OmS

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 82 posts
 • 3204 thanks
 • Locationsomewhere in time

Chris Bradford - Young Samurai
Kris Bredford - Mladi samuraj


dX48nR9.png

Chris Bradford - Mladi samuraj 1-6

 

Avgust 1611. godine

Džek Flečer preživeo je brodolom pokraj japanskih obala - njegov voljeni otac je, sa ostatkom posade, pao kao žrtva nindža pirata. Spasao ga je legendarni majstor mačevanja Masamoto Takeši.
Džek će opstati samo ako postane samurajski ratnik. Tako počinje njegova obuka...
Život u samurajskoj školi neprestana je borba za opstanak: nasilnici ga maltretiraju, a drugi učenici smatraju otpadnikom.
Ipak, naći će i jednog prijatelja, devojčicu Akiko.
Da li će Džek s hrabrošću u srcu i visoko podignutim mačem uspeti da se odupre najsmrtonosnijem rivalu?

 

Japan, 1612. godina.
Nakon prve godine obuke u školi za samuraje, Džek Flečer se našao u istinskoj nevolji... Priprema se za Trostruki krug, drevni ritual, najveće iskušavanje hrabrosti, veštine i duha. Međutim, u isto vreme mora i da izađe na kraj sa Kazukijem i njemu odanim učenicima.
Nažalost, Džek ima i mnogo većih problema. Zna da ga smrtonosni suparnik - Zmajevo Oko - može napasti svakog časa, zato što poseduje ono zbog čega je nindža spreman da ubije.
Može li Džek na vreme savladati put mača i preživeti borbu na život i smrt?

 

Jun 1613. godine.
Japanu preti građanski rat, a Džek se nalazi pred najvećim izazovom dosad. Samuraji biraju stranu i, kako krv počinje da se proliva, Džekova obuka približava se neizvesnom kraju. Njegov opstanak - i opstanak njegovih prijatelja - zavisi od toga da li će Džek uspeti da savlada tajnu mačevalačku tehniku legendarnog samuraja Masamota Takešija.
Međutim, Džek prvo mora da povrati dragocenost iz ruku opasnog nindže Zmajevog Oka.
Može li Džek da pobedi okrutnog neprijatelja, ili će nindža ispuniti misiju i ubiti mladog samuraja?
 

DŽEK FLEČER JE U BEKSTVU

 

Bez mudrih saveta senseja, Džek će morati da se osloni na svoju domišljatost i mačevalačku veštinu kako bi izašao na kraj sa brojnim novim neprijateljima. Put će ga povesti ka opasnoj luki Nagasaki, a zatim možda i ka kući.
Međutim, šogunovi samuraji već su mu na tragu. Iako im je umakao, Džek ni ne sluti da zapravo ponovo srlja u njihovu zamku. Kada ga kidnapuju nindže i odvedu u zabačeno planinsko selo, mladom samuraju učiniće se da ne može nikud da pobegne. Jedino je pitanje ko će ga prvi ubiti - nindže ili šogunovi plaćenici...

 

Avgust, 1613. DŽEK FLEČER OSTAVLJEN JE DA UMRE...

Izubijan i ranjen, budi se u neuglednom drumskom svratištu, umotan samo u prljavi kimono. Izgubio je sve, uključujući i sećanje na sve što se dogodilo. Odlučan da otkrije istinu, Džek kreće u pohod kako bi povratio ono što mu pripada: njegove voljene mačeve, crni biser - dar prijateljice Akiko - i, najvažnije od svega, očevo zaveštanje...

 

DŽEK FLEČER JE PRED NAJVEĆIM IZAZOVOM SA KOJIM SE IKADA SUOČIO U FANTASTIČNOJ NOVOJ AVANTURI

Nakon što ga je snežna oluja primorala da potraži sklonište, Džek se našao u selu koje napadaju nemilosrdni planinski razbojnici. Rastrzan između želje da nastavi put i da pomogne seljanima, odlučuje da ostane i da se bori za njihovu stvar.
Ubrzo saznaje da je on prvi i jedini samuraj koji se obavezao da ih zaštiti, i zbog toga će morati da pronađe još ratnika za odbranu sela, pre nego što razbojnici dođu da im ukradu žetvu. To neće biti nimalo lak zadatak, zato što je on stranac, a nagrada veoma mala. Kad bi barem imao prijatelje na koje može da se osloni...
Da li će Džek savladati razbojnike pomoću kruga vatre?

 

Sken i obrada: OmS

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


...ako me tamo čeka tvoja senka, ništa neću reći...


Thanked by 210 Members:

#2
samomica

samomica

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 85 posts
 • 21688 thanks

dX48nR9.png

 

 

Chris Bradford - Mladi samuraj 1-6

 

 

 

pdf OmS

epub sr  Mmelita

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 194 Members:

#3
dexdex

dexdex

  Gold Member

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 5,334 posts
 • 186500 thanks

Chris Bradford - Mladi samuraj - Krug Vetra

VII knjiga serijala


posters.jpg


Zasedu šogunovih samuraja Džek i njegovi prijatelji mogu da izbegnu samo na jedan način – preko Setskog mora. Ali sa svirepim olujama, ajkulama, nindža piratima, izdajama i demonima vetra, njihova odbrana je neizvesna i puna opasnosti. Da li će Džek iskoristiti jedino rešenje za opstanak – krug vetra ili su on i njegovi prijatelji predodređeni za vodenu grobnicu.

 

 

 

PDF, epub, azw3 

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 338 Members:0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users