Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)

Alen Nizetic
Posted 07 November 2015 - 12:34

I tako shvatiš … Da nije važno imati gomilu ljudi oko sebe. Važno je imati one prave.
Thanked by 13 Members:
|
|
Posted 07 November 2015 - 12:35

I tako shvatiš … Da nije važno imati gomilu ljudi oko sebe. Važno je imati one prave.
Thanked by 48 Members:
|
|
Posted 07 November 2015 - 12:35

Thanked by 57 Members:
|
|
Posted 07 November 2015 - 12:36

Thanked by 52 Members:
|
|
Posted 07 November 2015 - 12:36

Thanked by 49 Members:
|
|
Posted 07 November 2015 - 12:37

Thanked by 51 Members:
|
|
Posted 21 June 2017 - 12:05

Thanked by 44 Members:
|
|
Posted 12 February 2018 - 20:41

Alen Nizetic - 2017 - Tvoje more
1. Ja sam te volio
2. Prodane duše (s grupom Banana)
3. Tvoje more
4. Moja Dalmacijo (s klapom Friži)
5. Bez tebe život mi ne vridi (s klapom Friži)
6. Devet slova jedne riči (s Markom Škugorom, Dujom Cocom, klapom Čiovo i Roberom Kurbašom)
7. Ljubav mog života (s Vinkom Cocom)
8. Iza njenih škura
9. Zvizda (s klapom Grobnik)
10. Ruža crvena
BONUS
11. Noćas ćemo zemlji ko materi reći (s klapom Sv. Juraj HRM)
12. Gdje si sad moj anđele
Thanked by 60 Members:
|
|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users