Jump to content

Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Photo

Ljubići

romance

881 replies to this topic

#181
voki

voki

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 644 posts
 • 132256 thanks

U svetu muzike

Doroti Blekston

 

 

 

 

 

Beverli je ležala na pesku i posmatrala okean još od ranih jutarnjih sati. Spavala je loše prethodne noći. Možda je Erskin bio u pravu. Možda stvarno bežim čim osetim da mi se neko dopada, razmišljala je. Bežim, a krijem se iza posla, jer nemam poverenja u ljude i polako postajem zavisnik od te lažne slobode. Dok je bila mlađa, zamišljala je sebe kao slobodnu i buntovnu devojku sa gitarom u rukama. To je i postigla. Imala je pesme sa dobrim tekstovima od kojih je za većinu i sama bila tekstopisac. Pevala je o ljubavi, ali šta je stvarno učinila za sebe? Imala je udoban stan u Montereju, pozamašnu sumu novca na bankovnom računu, dobar automobil, ali ljubav…

 

pdf

scan Viktorija

obrada Amy

HVALA!

Please Login or Register to see this Hidden ContentThanked by 443 Members:

#182
maria.megi

maria.megi

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 30 posts
 • 13040 thanks

Iva Mili

Uljez u kući

 

21432743_849939685184193_769103869193494

 

 

Ona sakri pogled ispod drhtavih trepavica.To ga je više pogodilo nego što je očekivao.Dodje mu da je zgrabi i prodrma.Da je zgromi,da je uništi,da je satre poljupcima i veže lancima.Zašto mu to radi,zašto, kad je sve,baš sve učinio za nju........

 

 

 

Scan: Danijela

Obrada:Ljubavni erotski romani

                                       Joca

 

 

 

pdf

Please Login or Register to see this Hidden Content


Edited by maria.megi, 24 September 2017 - 21:31.


Thanked by 236 Members:

#183
voki

voki

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 644 posts
 • 132256 thanks

Tirkizna laguna

Felisijana Lopez

 

 

 

 

 

 

21766713_1996271033984127_28960543017384

 

 

 

 

 

 

Pridigla se i ugledala plivača koji se, plivajući delfin stilom, u velikoj brzini približavao obali.

Hiran Saldana...

Amaris je ostala zadivljena njego­vim stilom, rasponom ruku i načinom na koji je sekao površinu vode. Videlo se da je bio pun snage i da je bez previše napora plivao stilom koji se smatrao za najteži.

Ustala je i pokušala da obriše pesak koji joj se zalepio za mokru kožu. Njena mirnoća se netragom izgubila kada je Hiran Saldana krenuo da izla­zi iz mora.

Izgledao je moćno, poput boga mora, pred kojim su uzmicali slabići. Amaris nije sebe smatrala slabićem, ipak, stomak joj se vezao u čvor kada je shvatila da je Hiran plivao potpuno nag...

 

 

pdf

scan Viktorija

Hvala!

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 656 Members:

#184
voki

voki

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 644 posts
 • 132256 thanks

Mesec nad pustinjom

Ketrin Blum

 

 

 

 

 

Naime, sve je to ličilo na zagrljaj. A onda, sasvim prirodno, Robertova ruka je skliznula prema Kasandrinom struku i ona je osetila njegovu opasnu blizinu. Snažno je privukao sebi. Nikada u životu nije mogla da pomisli da poljubac može da ima takav ukus. Obuzela je neka čudna toplina, čitavo njeno telo je odgovorilo na Robertovu nežnost i grubost istovremeno. Usne su mu bile vlažne, od njegovog lica je dolazio miris kolonjske vode koja je bila veoma skupa i brižljivo odabrana. Kasandra kao da je negde osetila taj miris, ali u gradu, ne u pustinji.

Pogledi su im se sreli i njih dvoje su opet bili svesni samo jedne činjenice: bili su tu, zajedno, divili se jedno drugom. Robert je obuhvatio Kasandrinu glavu i privukao je svojoj tako blizu da su im se nosevi dodirivali. Ona je žudno udisala poznati miris svežine i zanosa koji je dolazio sa njegovog lica.

 

 

 

scan i obrada Amy

Hvala

Please Login or Register to see this Hidden ContentThanked by 418 Members:

#185
Viktorija1702

Viktorija1702

  Advanced Member

 • Prijatelj foruma
 • PipPipPip
 • 226 posts
 • 83108 thanks

MIRJA MAKO - NE GLEDAJ ME TAKO

 

chloelapey.jpg

 

Elvis Dalton je sedela u zadnjem delu prodavnice tapeta i pila čaj. Radnje su se tek otvarale i bilo je malo mušterija, pa je vlasnik, slepi grbavi starac, imao vremena da priča s njom. Tako mu je ispričala sve o premiji koju je dobila zahvaljujući svom imenu u telefonskom imeniku i neverovatnom uzbuđenju koje je osetila kad je dobila karte za put.

Elvis je završila studije geologdje, ali kako nije mogla da nađe posao u struci, zaposlila se u radnji svog brata. Već joj se učinilo da život postaje monoton, kad je stigla premija. Starac ju je samo ponekad prekidao. Setio se da ima nekog prijatelja u naselju u kojem je Elvis provela mladost.

Devojku ništa nije upozoravalo na opasnost. Osećala se kao u oblacima. Tako zanesena, kratke plave kose, crnih očiju, skupljenih kolena na debelom čupavom tepihu, izgledala je više kao dečak nego kao devojka.

Tek kad je primetila da starac zamišljeno studira njeno lice, kao da nešto očekuje od nje, Elvis je pogledala prema ulaznim vratima. Neko je sa spoljne strane navukao tamni zastor preko njih.

Oteo joj se uzvik dok je odlagala šolju i pokušavala da ustane. Starac se nije ni pomerio dok je tapkala držeći se rukom za zid i tražila svoju torbu.

- Bože... ja sam luda - mrmljala je boreći se očajnički protiv pospanosti koja ju je sve više obuzimala.

Oblici oko nje su se rasplinjavali i nestajali, a od svega je videla samo starčevo nacereno lice. Još pre pola sata je mislila da je slep...

 

Ležala je na hrpi mekih jastuka i gledala pravo u leđa neke žene koja se sklupčala ispred nje kao da spava. Još dve devojke su ležale u njenoj blizini. Mogla je da im vidi lica, ali nije ih poznavala. Setila se trgovine suvenirima u koju je svratila, starca i čaja koji je popila.

 

Scan: Legenda

Obrada : Viki - Book as passion

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Edited by Viktorija1702, 03 October 2017 - 13:45.


Thanked by 500 Members:

#186
voki

voki

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 644 posts
 • 132256 thanks

Ponos i požuda

 

 

22309020_2003742839903613_35267976960526

 

 

 

 

Leandro je osetio miris njene kose i u njemu se probudila požuda. Gledao je njene usne i nije mogao ni na šta drugo misli nego na to kakvog su ukusa.

Uzeo ju je u naručje i snažno privukao sebi. A onda su se njegove usne spustile na njene. Nikada je niko nije tako ljubio, nikada nije osetila takvu želju i uzbuđenje. Zavrtilo joj se u glavi, izgubila je kontrolu.

Njegov zagrljaj postao je jači. Osetila je koliko je uzbuđen. Podigao ju je i odneo u sobu, gde ju je položio na ogroman krevet.

- Imaš predivnu kosu - rekao je, a njegove ruke kliznule su na njene bokove. - I divno telo.

 

 

pdf

scan by voki

obrada by Amy

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 674 Members:

#187
Viktorija1702

Viktorija1702

  Advanced Member

 • Prijatelj foruma
 • PipPipPip
 • 226 posts
 • 83108 thanks

Pola Rodžers - PROBUĐENA SRCA

222647ofo.png

Eliza je najmlađa ćerka i miljenica svog oca, lorda Lamberta. Pomala nestašna i svojevoljna Eliza ima čast da bira sebi muža, kao što su njene sestre pa na početku i njeni roditelji sami se upoznali i zaljubili. Dok se ona nada da će negde u nekom mladiću naći ljubav svog života pojavljuje se na imanju mladi konjušar u kojeg se polako zaljubljuje. Međutim, saznaje da je otac dao reč još davno, za koju se nadao da je zaboravljena, jednom svom prijatelju da će je udati za njegovog potomka. Dok Eliza odlučuje da prezire lorda Stipla, kojem je obećana, svu svoju ljubav daje Edvardu, konjušaru, ni u najluđim snovima ne sluteći da je to ista osoba. Kako će Eliza reagovati kada sazna? Koliko će joj srce biti slomljeno? Čitajte i saznajte!

 

Scan : Legenda

Obrada : Mimi & Viki – Book as passion & BD

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Edited by Viktorija1702, 08 December 2018 - 11:34.


Thanked by 680 Members:

#188
voki

voki

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 644 posts
 • 132256 thanks

Od mržnje do ljubavi

Čeril Tajler

 

 

 

 

 

 

Nepodobština je bila na pomolu. Oslonjen na ogradu, sa jedne od gornjih paluba ogromnog italijanskog broda „Stela Polaris“, Natan Lengford posmatrao je par koji je stajao na palubi ispod njega. Mladi, crnpurasti italijanski oficir, lep kao lutka, stajao je tu već pola sata, u živom razgovoru sa Kler. Moglo bi se reći da ju je gledao sa onim obožavanjem sa kojim pobožni Italijani gledaju u kipove Madone, samo da njegov pogled nije previše često klizio niz duge noge i zanosne bokove Kler Hiniš. Da mu se pažnja zadržavala samo na njenom ljupkom licu, sve bi bilo mnogo bezazlenije. Ovako, Natan je već polako gubio živce, i jedva čekao da vreme predviđeno za obilazak „Stele Polaris“ istekne.

 

 

pdf

scan voki

obrada Amy

Please Login or Register to see this Hidden ContentThanked by 575 Members:

#189
malena74

malena74

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 520 posts
 • 117942 thanks

Helen Bjankin-Samo dvaput se ljubi

 

uKygyot.png

Njen pogled je i dalje bio čvrst. Bila je svesna njegovog analitičkog procenjivanja i nije bila voljna da stiša osećanje antagonizma koje je ovaj arogantni muškarac izazivao, Zašto bi morala da objašnjava tom nasrtljivom strancu da je do pre četiri sedmice nosila verenički prsten. Osećala je bol na pomisao da se Maks izmigoljio u poslednjem trenutku.

Samo tri dana pre venčanja odlučio se da joj pošalje kratko pismo s aerodroma, pedesetak minuta pre nego što se ukrcao na avion za Sidnej.

Još je drhtala sećajući se užasnih telefonskih razgovora koje su imale ona i njena majka –udovica, vraćanja svadbenih darova, sažaljivih pogleda punih simpatije upućenih u njenom pravcu.

Potreba da pobegne od starih prijateljica, poznanika, ljudi koje je poznavala, – bila je tako snažna da se Dženi spakovala i otišla.

 

Scan i obrada : Book as passion – Nuki

pdf, epub i azw3

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Edited by malena74, 22 October 2017 - 12:34.


Thanked by 560 Members:

#190
voki

voki

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 644 posts
 • 132256 thanks

Neobična naplata duga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Stajala je nepomično, što je usporilo njegovu odluku. Sklopila je oči pozivajući ga, pa se privila uz njega.

- Reci mi da prekinem i ja ću to učiniti. Molio se da to ne učini.

Otvorila je usne, ali ništa nije rekla. Topla, strasna žena u njegovim rukama, dozvoljava mu da mazi njene čvrste grudi... tako je osujetila sve njegove namere.

Bio je spreman da prihvati njen neizgovoreni poziv. Telo mu je bilo ukočeno od uzbuđenja.

Ali zar to nije ponavljanje istorije? Mala kradljivica će pomisliti da mu je razum među nogama, kao što je bio njegovom ocu. Tu pobedu neće joj priuštiti, neće dozvoliti da ga pravi budalom. Lagano je pomazio njene grudi osetivši kako ona podrhtava. Naježio se, a krv mu je zašumela u ušima.

Ravena nije znala gde joj je glava kad ju je Džonas privukao sebi. Ali ni čvrst pritisak njegovih butina ni ruku oko njenog struka nisu je naveli na to da se otrgne. Činjenica je da joj nikada ne bi naudio uprkos tome što je jači i što očigledno čezne za njom. Osećaj joj je govorio da je sigurna u njegovim rukama.

Zarila je nokte u njegovu košulju osetivši čvrsto, toplo telo i strasno mu je odgovorila na poljubac. Bilo je kao u njenom snu.

 

 

 

scan by voki

obrada Amy Hvala

Please Login or Register to see this Hidden ContentThanked by 535 Members:

#191
Viktorija1702

Viktorija1702

  Advanced Member

 • Prijatelj foruma
 • PipPipPip
 • 226 posts
 • 83108 thanks

DIANA MIKS - Budućnost je pred nama

 

teDpoHq.jpg

 

- Ana, kako si samo mogla tako nešto da učiniš? - upitala je Ela blagim, ali energičnim glasom.

- Za ime sveta. Ela! - uzviknu Ana nestrpljivo. - Prestani već jednom od toga da praviš tragediju! Slušaj šta ću ti reći. Sve što tražim od tebe je to da napišeš pismo tome čoveku ili da odeš da ga posetiš i objasniš mu da sam izmenila svoje planove. Ti znaš sa ljudima mnogo bolje nego ja.

Ela i njena mlađa sestra su se gledale nekoliko trenutaka kao pravi stranci. Bile su sasvim različite i imale su i različite poglede na život.

- Šta ako ja odbijem da se umešam u sve to.

- Draga moja sestro, veoma dobro znaš da to nećeš učiniti - reče Ana podrugljivo i zagleda se Eli pravo u oči. - Samo da ti još nešto kažem. Sve će ti biti jasno. Taj čovek nema pojma da nije sklopio ugovor sa mnom. Ti si ta sa kojom je on...

- Šta? - povika Ela-panično. - Šta hoćeš time da kažeš?

- Hoću da kažem da sam poslala tvoju sliku kad sam odgovarala na njegov oglas. To je bilo sasvim normalno, jer je on tražio plavušu sa plavim očima, a ja sam crvenokosa i imam oči boje lješnika.

Ela se nemoćno sručila u prvu fotelju. Gledala je svoju sestru kao stranca i jedva je smogla snage da je upita.

- Šta si uradila?

- Ono što sam ti rekla. O, Ela, već si dosadna koliko se za sve brineš i koliko sve ozbiljno shvataš. Draga moja sestrice, ja sam ubeđena da ćeš ti već naći načina da nekako izađeš na kraj s tim čovekom.

 

Scan : Legenda

Obrada : Book as passion – Viki

pdf

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 619 Members:

#192
Vuk

Vuk

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 91 posts
 • 34670 thanks
 • Locationkotor
XCiFHGj.jpg
 
Brigita Gardner
Sudbini u susret
 
 
- Nećeš - usne su mu lagano klizile njenim vratom, naviše, ka bradi i obrazima. - 
Biće te stid da izgovoriš tako gnusnu laž... Jer, uživaćeš u svakom trenutku!
Ona oseti kako joj se žmarci prijatnosti spuštaju niz leđa, uporedo sa Fredovom rukom koja ju je milovala. Odjednom, znala je da je njeno opiranje sasvim uzaludno: od trenutka kada ga je prvi put ugledala, potajno je priželjkivala ovaj trenutak. 
Ma koliko joj je bilo odbojno Fredovo ponašanje i ophođenje, fizički ju je toliko privlačio da to nije mogla ni da definiše ni da razume. Samo, neće tom arogantnom, samoživom stvoru pružiti priliku da to sazna...
- Predaješ se, Sofija? - prošaputao je, glasom u kome se ogledalo razočarenje. - Nisam to očekivao od tebe...
Ona oseti prijatnu jezu izazvanu njegovim dahom i ovlašnim dodirima njegovih usana na svojoj usnoj školjki, a zatim i na vratu. 
 
scan & obrada Bella [email protected] & Laura

 

pdf SR

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 468 Members:

#193
Vuk

Vuk

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 91 posts
 • 34670 thanks
 • Locationkotor

0pYTo8r.jpg

 

En Bekol

Slatka strepnja

 

 

Gledala ga je kao očarana. Polako, gotovo neprimetno, naginjao se ka njoj. Nije bila sigurna, ali učinilo joj se da su mu oči odjednom postale tamnoplave
nalik morskoj pučini... Sedela je nepomično, ne trepćući. Razdaljina između njih se smanjivala, ali ona nije imala snage da se pomeri, a kamoli da mu se 
odupre. Konačno, njegove usne dotaknuše njene. Bezbroj puta u snu je osećala njegove usne na svojima, ali u stvarnosti je bilo drugačije: njegov poljubac bio 
je beskrajno nežan. Zatvori oči i poče da proživljava toliko puta sanjani dodir. Oseti njegov miris, a ruke joj, nasuprot volji, krenu ka njegovom vratu.
 
 Scan: anci.sd
Obrada: Laura
 
pdf SR
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 486 Members:

#194
Viktorija1702

Viktorija1702

  Advanced Member

 • Prijatelj foruma
 • PipPipPip
 • 226 posts
 • 83108 thanks

Natali Jang - ČUDESNI SUSRET

 

1DBXl0i.jpg

 

 

Znala je šta je bolna tačka njene majke. Želela je da se njeno jedino dete. Keti, što pre uda i izrodi joj unučad. Strahovala je da Keti, zbog karijere etnoantropologa, ne zapostavi emotivnu stranu svog života. Bila je, po mišljenju svoje majke, malo suviše obrazovana, samostalna i nezavisna, iako je to bila posledica porodičnog vaspitanja. Meri Sanders se sada bojala da su ona i Džon preterali vaspitavajući svoju kćerku u samosvojnu i nezavisnu ličnost. Keti, naime, nije pokazivala ni kakve namere da se zaljubi i, eventualno, uda. Iako po Merinim shvatanjima, ni udaja nije neobavezna, Keti bi makar mogla da se zaljubi. To se do sada nije desilo i Meri je, Keti je to dobro znala, već počela da strahuje.

 

Scan : Legenda

Obrada : Book as passion & BD – Viki

pdf

 

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Edited by Viktorija1702, 16 September 2019 - 11:58.


Thanked by 498 Members:

#195
CrazyLady

CrazyLady

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 219 posts
 • 2702 thanks

STRANCI U NOĆI 

 

 

 

 

Stranci_u_no_i_1.jpg

 

Jedva je prepoznala sebe u ogledalu, ali to 
je baš dobro! Oklevala je trenutak. Ipak će 
noćas hrabro na sebi imati ovu boju i biće 
neko drugi! Neće biti Patricija Rajt, 
kukavica. Htela je da bar nakratko zaboravi 
bol i stalno ponižavanje u protekle tri god. 
 

Scan : один

obrada: mimi

 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

      


Thanked by 461 Members:

#196
voki

voki

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 644 posts
 • 132256 thanks

BESKRAJNA ČEŽNJA

 

 

 

 

 

24301184_2032735533671010_12048063780959

 

 

 

Biti u braku s njim značilo je mnogo više od odgajanja deteta u zajedništvu. Bila je svesna opasnosti koje je vrebaju: još od prvog trenutka, pre godinu i po dana, kada su se upoznali na venčanju Laure i Rika, osećala je da je Mario snažno privlači... Bio je dovoljan jedan pogled tih tamnih očiju da ona zamre. Tada je neskriveno flertovao s njom, ali je ona uspela da deluje nezainteresovano. Nažalost, prilikom drugog susreta, pre nekoliko nedelja, to joj nije pošlo za rukom. Obično nije bilo lako ostaviti utisak na nju jer je bila povučena.

 

 

 

scan i obrada by voki

 

pdf, sr

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 530 Members:

#197
malena74

malena74

  Advanced Member

 • VIP
 • PipPipPip
 • 520 posts
 • 117942 thanks

Mila Paulin - Novi , ljepši život

 

hnQMbRZ.jpg

 

 

Jednog davnog ljeta buknula je strastvena ljubav između dvoje mladih – Linde i Knuda. Trideset i nešto godina kasnije , na istom mjestu i u isto ljetno vrijeme , zaljubili su se Eva i Larsson i ne znajući da su te dvije ljubavi na čudesan način povezane ...

 

Scan i obrada : Nuki – Book as passion & BD

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 227 Members:

#198
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

oqYHILl.jpg

 

 

Alison Smit 
Isplanirani brak 
 
 
Prijatni uzbuđujući trnci su počeli da struje njenim telom. 
Što ih je bilo više, to su se konfuzne misli udaljavale iz njene glave, ostavljajući za sobom jedva čujni eho.
- I ja želim da vodim ljubav sa tobom.
Njegov glas pun požude rasterao je poslednje reči, 
ostali su samo predivni osećaji koji su poput talasa zapljuskivali njeno telo.
Osetila se laka poput pera kada ju je Brajan podigao u naručje i poneo prema spavaćoj sobi.
Megan je volela da sluša njegovo mrmljanje dok ju je strasno ljubio. Retko kada je uspevala da razume to što je govorio, ali nije bilo ni potrebno da čuje jer su njegovi strasni poljupci govorili više od reči.
- Ne mogu više da izdržim - rekao je kada ju je spustio na postelju.
Prekrio je njeno telo i uzeo je. Brajan bio nežan i strpljiv ljubavnik i Megan je samo na trenutak ostala zatečena brzinom kojom ju je uzeo.
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 430 Members:

#199
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

WgqALKE.jpg

 

Rosie Kugli
Ispovijest jedne pratilje
 
- Poljubi me - izgovorila sam to, nesvjesno, ponesena čarolijom trenutka jer u
tom trenutku više nije postojalo ni mjesto ni vrijeme, ni siromaštvo, ni bogatstvo, ni sram, ni krivnja, ni bol, ni žaljenje, ni rane prošlosti. Nije postojalo ništa - osim tog probuđenog osjećaja u nama, tog zanosnog i neponovljivog osjećaja da se život živi samo jednom i da se ljubi - samo jednom. A mi smo se ljubili, poput dvoje djece, gladni poljubaca na koje smo čekali sve ove duge i puste godine.
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 372 Members:

#200
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

GPrdJ9o.jpg

 

 

Astrid Meredit
OSLUŠKIVANJE DUŠE
 
Brijana je smogla smelosti da pređe preko svih uverenja, preko svih sumnji, preko svoje smerne prirode. Impulsivno, bez imalo razmišljanja, bacila se na njegove grudi i utisnula mu zapanjujuće vreo poljubac na usne.
Iako iznenađen i vidno uzdrman, odmah je odgovorio na poljubac. Obavio je ruke oko Brijaninog tela tako čvrsto, da joj je nedvosmisleno stavio do znanja da se radilo o nečemu o čemu je godinama sanjao.
- Volim te... - poverila mu je ona drhtavim glasom, nakon čega mu je iznova gladno pritisla usne svojima. Njeno telo se zahtevno pripilo uz njegovo, cvileći za oduškom, za rasterećenjem od predugo sputavane čežnje. On je to jasno osetio, sve je pravilno protumačio...
 
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 377 Members:
Also tagged with one or more of these keywords: romance

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users