Jump to content

Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Photo

Ljubići

romance

881 replies to this topic

#201
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

5YqjATL.jpg

 
 
Bela O'Donel
Životna greška
 
Karlota Galanda je osećala duboki nemir. Pokušavala je da ga ignoriše, da ne razmišlja o njegovim uzrocima, ali, ma koliko bežala od realnosti, dobro je znala da je samo jedna okolnost mogla da je uznemiri...
Samo jedna okolnost, i samo jedan čovek...
Ali, kolika je verovatnoća bila da se to dogodi, pitala se, dok je halapljivo udisala vazduh i pokušavala da dubokim udisajima povrati narušenu ravnotežu. Kolika je bila verovatnoća da je Mateo došao na Sardiniju?
 

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 428 Members:

#202
Viktorija1702

Viktorija1702

  Advanced Member

 • Prijatelj foruma
 • PipPipPip
 • 226 posts
 • 83108 thanks

ŠARLOTA LAMB - Nepoznati iz Kasbaha

 

Um6czpq.jpg


Ipak nije trebalo da dođe ovamo. Turistički prospekt, koji je dobila, obećavao je mnogo više. Posete drevnim gradovima, misteriozna pustinja, izleti u nepoznate predele. Od svega toga samo kratka poseta Kasbahu uz šturo tumačenje nervoznog vodiča. Dvonedeljni aranžman u misterioznog pustinji sveo se na boravak u luksuznom hotelu sa debelim tepisima, mekim krevetima i skupom hranom. Isto tako mogla je da ode i negde na jug Francuske ili u Englesku. Doduše, pustinja je bila tu, blizu, izvan grada, a ipak tako daleko.
Meri, kći poznatog industrijskog magnata Džemsa Brintona imala je sve što se samo poželeti može. U početku gospođa Braun se osećala nelagodno u njenom prisustvu ali kad je malo bolje upoznala videla je da je Meri jednostavna i prijatna.
Meri je napustila salu da bi izbegla dosadno udvaranje dvojice mladića, koji su je već četiri dana uporno proganjali od jutra do večeri.
U žbunju. ispod kamenog zida, nešto je šušnulo. Meri pogleda dole, ali, nije videla ništa. Mora da je to bila neka izgladnela mačka koja se vrtela oko hotela, odjednom joj je sinula misao. Možda će gospođa Braun poslati ona dva dosadna mladića da joj prave društvo?
Smesta je krenula u vrt. Dok je šetala stazom između palmi, pred njom je iskrsla prilika u tamnom.
Ustuknula je i prigušeno kriknula. Ali, pre nego što je mogla bilo šta da učini, navučena joj je crna tkanina na glavu, a čvrste ruke podigle su je i ponele.
Borila se bespomoćno. Hvatala je panika, kad joj se učini da se neko smeje. Shvatajući da je sve uzalud, smirila se i pokušala da odredi u kom pravcu je otmičar nosi.

Scan : Legenda
Obrada : Viki - Book as passion & BD

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 459 Members:

#203
CrazyLady

CrazyLady

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 219 posts
 • 2702 thanks

ANABELA BASALO

Ljubav oslobođena prošlosti

 

blic_zena_ljubavni_roman-2017-11-25-kori

 

 

Marina nije prestajala da misli na Nemanju. S njim je bila svoja. S njim je vreme stajalo. S njim nije očajavala. Da li je bila zaljubljena? Možda jeste, ali se toga plašila. Bilo je besmisleno zaljubiti se u nekoga ko zamalo da joj bude brat. Bar ga je jedno vreme smatrala  bratom.

 

Scan : один

obrada: mimi

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


      


Thanked by 221 Members:

#204
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

R2v95Hf.jpg

 

 

Samanta Stoun

Njen novi početak

 

Norman Brawling se iskreno radovao pozivu svog starijeg brata da ovogodišnji tronedeljni odmor provede na njegovom imanju u Njulendsu, južnom predgrađu Kejptauna. Nikada mu privremeno udaljavanje iz Johanesburga nije tako mnogo značilo, a imao je i krupne razloge za to. Iako mu nije padalo na pamet da mu za tako nešto ikada prigovori, Normanu je bilo sasvim jasno da se njegov, dvanaest godina stariji, brat oseća glavnim krivcem što je on, gotovo preko noći, sklopio brak s Doris, atraktivnom i pomalo razmaženom jedinicom vlasnika luksuzne ergele trkaćih konja u Johanesburgu.

 

 

obrada kitty

 

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 326 Members:

#205
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

m1CnmlG.jpg

 

 

U slatkim okovima strasti

 

-Molim te, Džone, ne radi mi to, ne večeras!

Galama elitnih gostiju na zabavi bila je nesnošljiva, pa je PamelaSent Kler pritisnula mobilni telefon na uvo dok je drugo pokrila slobodnom šakom.
Nadala se da pucketanje na vezi ne znači da je njen brat još uvek zaglavljenim u snežnim smetovima Švajcarske.
-Dođavola!
Probijala se između zvanica, žena okićenih draguljima i u skupimtoaletama i uglednih muškaraca u večernjim odelima šivenim po meri.
-Sačekaj trenutak, Džone - zamolila ga je grabeći prema ogromnimdvokrilnim vratima, koja vode u hol iz svečane sale. Metar dugi baneri lepršali su s krova, ukrašeni srcima, simbolom fondacije Breast Cancer United za borbu protiv raka dojke. Tu fondaciju osnovali su Pamela i Džon, i svake godine u isto vreme održavali su donatorsko veće u čast njihove majke, koja je podlegla toj opakoj bolesti.
Gorko saznanje da Džon te večeri neće biti uz nju zabolo se u Pamelino srce kao igla. Prošla je kroz vrata i zaustavila se u foajeu “Rojal Ensembl Hola”, gde se zamalo okliznula na mermernom podu.
 
obrada Mila alias nama jako poznata Neky alias Zvončica
 
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 457 Members:

#206
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

CnKQRCU.png

 

 

Sela Bration - Sve reke Afrike

 

 

”Nacionalni park Kruger: naučna ekspedicija”, pisalo je na nevelikom panou, koga je u aerodromskoj čekaonici držala visoka, smeđokosa žena. Bila je veoma upadljiva, ne samo zbog panoa, visine od bar 180 centimetara, kao i privlačnosti, već i zbog odeće koju je nosila. Svakome je, već na prvi pogled, bilo jasno da se spremala za odlazak na safari, u divlja prostranstva gde su udobnost i praktična svojstva odeće potiskivala modne trendove u drugi plan.

I sama Devon, koja joj je krenula u susret, je bila slično odevena. Nosila je široke pantalone, pamučnu košulju muškog kroja i prsluk sa mnoštvom džepova, sve to u bojama zemlje. Duboke cipele na šniranje, sa čvrstim, gumenim đonom, bile su idealne za hodanje po neprohodnim stazama. Na glavi je nosila sportski šešir, čiji je obod trebalo da njeno lice svetle puti zaštiti od uticaja sunca. U velikom, dobro popunjenom, rancu sa širokim ručkama je nosila lične stvari, neophodne za preživljavanje u teškim uslovima, na otvorenim terenima.

Čekalo ju je nekoliko napornih i neizvesnih dana, ipak, Devon je bila detinje uzbuđena. Sa puno poverenja je prišla ženi koja je držala pano, unapred sluteći njen identitet.

 

obrada Reja alias nama jako poznata Anna alias Mighty

 

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 350 Members:

#207
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

tbDMDqS.jpg

 

Malori Foks

Jedino objašnjenje

 

Džejk Erton je sedeo za radnim stolom u svojoj kancelariji u Los Anđelesu. Pre nekoliko meseci preselio je sedište svoje kompanije, koja se bavila izradom programa za kompjutere, iz Sijetla u predgrađe Los Anđelesa.

Sa intenzivnijom kampanjom i dobrim marketingom njegova kompanija je postala jedna od vodećih u zemlji. Iako mu je posao išao bolje nego ikad, i dalje nije mogao da se sasvim uklopi u ritam tog grada.
-Gospođa Barbara Pelton, vaša sestra, je na liniji broj jedan -čuo je svoju sekretaricu kako mu govori preko interfona. Pritisnuo je taster i potom podigao slušalicu sa aparata.

 

obrada Evelina

 

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 437 Members:

#208
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks
nlzgFBJ.png
 
 
Pričaj mi o ljubavi
 
Mič Grin je uvek razdvajao privatno i poslovno. Iako reč strah nije pristajala uz njegovo samopouzdanje, plašio se mogućih komplikacija i posledica, koje mogu nastati ukoliko se u posao uplete zadovoljstvo.
Pre nego što je postao biznismen prihvatao je sve šanse i najčešće je osvajao svaku ženu, koju je poželeo. Zgodan i atletski građen, bio je svojevremeno među najuspešnijim i najplaćenijim golmanima, pa je od dvadesete do dvadeset devete godine života imao više devojka nego što je odbranio golova.
Zbog povrede je prevremeno okončao karijeru i osnovao je u Sidneju agenciju za sportski menadžment. Dotad nije shvatao da povremeno treba potisnuti slabost prema lepim ženama. Naime, jedna od njegovih prvih klijentkinja flertovala je s njim, pa je bez razmišljanja završio u krevetu s njom. Ni palo mu na pamet nije da bi tridesetogodišnjakinja, koja je živela za sportsku karijeru, mogla poželeti nešto više od prolazne avanture.
 
obrada Bella [email protected] alias nama jako poznata [email protected] naša Glorči
 
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 412 Members:

#209
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

qExeRDM.jpg

 

 

Sela Brejšn

Slatki nagovještaj

 

Čvrsto se držeći za jedan od stubova na palubi luksuzne bele jahte, Tereza Redžinald se upinjala da bez bojazni posmatra obalu Palm Biča. Jahta je lagano sekla talase nepunih stotinak metara od obale. Na toj udaljenosti dubina modrog okeana je bila nevelika, ipak, Tereza se nije usuđivala da priđe ogradi i pogleda preko nje, u penušave talase. Zenice su joj bile prikovane na mnoštvo usidrenih jahti u marini, kao i na samu obalu, koja joj je tada delovala kao magična zona bezbednosti. Lepota prizora je bila očigledna, ali njoj potpuno nedostupna, zbog činjenice da ju je lomio strah i izazivao potrebu za begom na čvrsto tlo.
-Baš je to neobično, draga moja...
-Tereza se naglo trgla, čuvši iza leđa glas svoje komšinice iprijateljice Anđelike Hamilton. - Živiš u Palm Biču, a imaš paničan strah od okeana. Zar nije vreme da ga prevaziđeš? Pa ti curo imaš već trideset godina!
 
obrada Laura
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 360 Members:

#210
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

FIYGBBO.jpg

 

 

Zarobljenica italijanskog grofa
 
Jedna lampa osvetljavala je sobu, a u tišini se čuo samo zvuk šuškanja papira, jer je mlađi čovek za masivnim pisaćim stolom bez žurbe listao dokumenta dok ga je sedokosi muškarac ljubopitljivo posmatrao. Duže od dve godine nisu se videli i na markantnom licu svog poslodavca nije video ništa što bio ga podsetilo na mladića, koga je svojevremeno poznavao.
Kad je završio čitanje, mlađi čovek je klimnuo glavom.
-Moram vas pohvaliti, gospodine Fjore. Bili ste veomatemeljni. Izvanredno! - na usnama mu je zaigrao osmeh, što je ublažilo crte njegovog lica, a oči su mu sinule.
Ali preozbiljan je da bi zaista bio lep, pomislio je Leo Fjore. Hladan je i odlučan.
 
obrada  Bella [email protected] aka [email protected] aka Glorči
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 473 Members:

#211
DarkOneLastTime

DarkOneLastTime

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 225 posts
 • 66434 thanks
Glorija Danijels - Neznančeva potraga
 
 
222.jpg
 
 
'Ako u Milčesteru postoji ovakav muškarac, onda mi  zaista nisu potrebni nikakvi Sejšeli i Bermudi...'
 
 
pdf
 
 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

 Thanked by 419 Members:

#212
DarkOneLastTime

DarkOneLastTime

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 225 posts
 • 66434 thanks
Emilija
 
Vrela osveta, slatki poljupci
 
 
111.jpg
 
 
O Selin Mur se pričalo da radi kao mašina i da je hladna kao led. A onda se Roj Vajt zainteresovao za građevinsku firmu do koje je njoj veoma stalo...
 
 
pdf
 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.

 

 Thanked by 392 Members:

#213
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

XupfQ9Y.jpg

 

 

Susret u Monte Karlu

 

Neke ponude nijedna pametna žena ne treba da odbije, a ova pozivnica napisana je rukom jednog od najpoznatijih ljudi na svetu. Član njegove posluge lično joj je predao karticu na kojoj je pisalo: Nađimo se u Monte Karlu.

Megan Sanders je smatrala sebe pametnom uprkos onome što je svet o njoj pričao. Zamerali su joj to što se s jedva 23 godine spremno udavala i razvodila samo da bi se održala. Osim toga, mnogima je zasmetalo njeno učešće u rijalitiju, u kojem se skandalozno ponašala, a odbijala je da potvrdi ili porekne glasine koje su kružile o njoj.
Da, Megan jeste pametna, možda i previše za svoje dobro. Pošlo joj je za rukom da postane nekrunisana kraljica skandala iako još ni sa jednim muškarcem nije završila u krevetu. Bez problema je ignorisala grube komentare. Uostalom, samo je ona znala istinu i zašto bi je brinulo mišljenje drugih o njoj?
Megan je sve držala pod kontrolom. Uvek je gledala svoju korist, bolje rečeno, materijalnu dobit, koju može da izvuče. I svaki prihod približavao ju je rajskom tropskom ostrvu, o kojem je sanjala.
Znala je da će jednoga dana otići tamo i provešće ostatak života u širokim haljinama, s cvetom u kosi. Neće razmišljati o teškom periodu niti o groznim pričama koje su je pratile.
 
 
 
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 489 Members:

#214
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

cwUkaUe.jpg

 

Kristofer Henderson

Čedan početak nežne ljubavi

 

Dolores Vuds je danas bila posebno lepo raspoložena. Za Čikago se govorilo da ima samo dva godišnja doba: jaku zimu i nesnosno leto. Ove godine, povetarac joj je govorio da je ovo ipak proleće koje je najviše volela. I prvi zeleni tragovi trave već su se pojavili po parkovima. Ona je gledala sa terase. Deca puštena iz škole, presrećna zbog neočekivano lepog vremena, ispunila su ulicu galamom i smehom. Dolores ih je posmatrala sa osmehom. Kako su radosni i bezbrižni, pomisli. Baš takvi i treba da budu. Tuga zamagli njene oči. Bini... Njena mala Bini nije srećna. Ali, čekao ju je posao.

 

 

 

 

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 399 Members:

#215
CrazyLady

CrazyLady

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 219 posts
 • 2702 thanks

wgYEffm.jpg

 

Ljubav jača od osvete

 

Kad je bila tinejdžerka, sanjarila je o njemu. Ali kuda ju je to odvelo? Pravo u katastrofu! To je samo podstaknulo konflikt između njihovih porodica, i njena je na kraju uništena. Bilo je to vreme snažnih osećanja i... prava noćna mora!

 

 

Scan : один

obrada: mimi

 

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


      


Thanked by 513 Members:

#216
Viktorija1702

Viktorija1702

  Advanced Member

 • Prijatelj foruma
 • PipPipPip
 • 226 posts
 • 83108 thanks

Natali Jang  - LUKSI

 

0EnnQiU.jpg

Kuća Stivensovih se belela u mraku. Morali smo da upadnemo pre nego što se pojavi mesec. Brzo smo se privlačili, sa različitih strana. Moj zadatak je bio da u kuću uđem preko krova, koji je jedini bio slobodan od alarma, da isključim alarm i ostalima dam signal da je ulaz slobodan. Katapultirani konop se od prve zakačio za ivicu krova. Hitro i vično sam se uzverala uz glatki, plastični konop, a Džo za mnom. Pažljivo smo otkačili nekoliko crepova, taman dovoljno da se provučemo pod krov. Odlučih da napravim jedan eksperiment. Uspelo je. Prošli smo. Samo da elektromagneti izdrže dok isključim alarm. Toliko sam bila izučila taj tip alarma, da mi njegovo oneposobljavanje nije predstavljalo neki naročit problem. Petnaest minuta nakon što smo stigli u hol, prolaz je bio slobodan.Ostavila sam Džoa i popela se na sprat da dam dogovoreni signal ostalima. Počelo je. Sad mogu da se i zabavim. Svetlo nisam ni pokušavala da palim, jer je ionako struja već bila presečena, kao i telefon. Za istraživanje sam se koristila malom baterijskom lampom.

Prva soba je bila ženska. Sledeća soba me zainteresovala, jer nisam odmah mogla da joj odredim namenu. Bila je nekako bez identiteta. Radoznalo zakoračih u nju s namerom da malo otvorim prozor kako bih po mesečini imala bolji pregled. Završio je tak što sam se skoro upetljala u tešku svilenu zavesu. a da prozor nisam otvorila. Krug od baterijske lampice besmisleno poskakivao po zidovima, dok sam pokušavala da se otpetljam iz zavese. Kad u tom trenutku nisam umrla od najvećeg straha u mom dosadanjom životu, nikad i neću. Jer odjednom me ščepala nečija ruka i neko nevidljiv je progovorio:

– Ko si ti? Šta radiš ovde?

Zamalo sam klonula. Mislim u nesvest. Održala sam se posebnom naporom volje. Munjevita pomisao na moguće posledice u poslednjem momentu je sprečila moj vrisak. Moglo se dogoditi ubistvo, a to bi bilo kobno. Pokušah da se istrgnem, ali me dotični čvrsto držao, toliko jako da sam pretpostavila da je u pitanju snažan muškarac. Vladao je mrkli mrak. Prisetih se moje lampe, pa je brzo uperih u neznanca. Njegove oči žmirnuše i on krenu da ščepa lampu. Ona pade i polomi se. Molila sam Boga da moj otac ne čuje ovo gušanje. Moglo bi svašta da se desi. To li su mu bile namere, da me iskoristi kao taoca. Odmah mu se suprotstavih : – Pusti me! – besno procedih. – To bi moglo da te košta života.

– Misliš da bi ste vi prošli jeftino, devojčice – njegov glas je, reklo bi se, bio spokojan. Zaključih da ne bi prošli baš lako, u najmanju ruku. Intuicija me nikad nije varala, a ovde sam osećala opasnost. Njegova ruka je sve upornije opipavala moje grudi. Ovako nedoticana i neiskusna, odlučih da je najbolje da mu se ne protivim, kako bih uspavala njegov oprez.

On me gurnu na krevet. Sedela sam ukočeno i nepomično, dok je on otvarao zip na mojoj trenerki. Sad su mu, ispod tanke majice moje grudi bile dostupnije i izazovnije i on se sa njima nesmetano igrao kao da su lopte ili dunje. U početku mi je bilo samo neprijatno. Stiskala sam zube i trpela. No to je bilo pogrešno. Mogao bi da primeti da sam neiskusna i da se, s obzirom na moj položaj i ulogu, začudi. Stoga reših da se opustim, što više, da bih bila manje sumnjiva. U zao čas sam to odlučila. Tek mnogo kasnije sam toga postala svesna. Kao i svih mojih pogrešaka te noći, koje kao da su bile suđene, meni potpuno neprimerene.

 

Scan : Legenda

Obrada : Book as passion & BD

 pdf

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 522 Members:

#217
Vuk

Vuk

  Starting Member

 • Members
 • PipPip
 • 91 posts
 • 34670 thanks
 • Locationkotor

ehcTr5o.jpg

 

Sofija Vonder
 
Čudni samotnjak
 
 
 
Tada je Šon jednostavno podigao Ritu i namestio je da sedne na ivicu radnog stola. Gledao ju je u oči, dok joj je otkopčavao dugmiće na košulji i posezao za njenim grudima. Potom joj je zadigao suknju iznad struka i oslobodio je svilenih gaćica, čije je tračice jednostavno pokidao.
Još jednom ju je privukao sebi, svu uzdrhtalu i spremnu za ljubav, da bi mu pomogla oko pantalona. Primirio se trenutak pre konačnog sjedinjenja njihovih tela i pogledao u Ritino zajapureno lice.
- Mrzim te... - poručila mu je ona tada, i dodatno ga ošamarila po obrazu.
 
pdf sr
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 579 Members:

#218
Viktorija1702

Viktorija1702

  Advanced Member

 • Prijatelj foruma
 • PipPipPip
 • 226 posts
 • 83108 thanks

Suzan Nepir - Ljubavna zavera

 

AMTYTq1.jpg

 

- Striptizeta, Danijele! Ona je striptizeta!

Glas Adelaide Bišop je drhtao od besa.

- Glumica, majko! Nije striptizeta - ispravio ju je sin dok je mirno doručkovao i čitao novine.

- Glumica koja igra striptizetu! Što se mene tiće, ja tu ne vidim nikakvu razliku! - vikala je Adelaida Bišop. - Ona se skida pred svetom i to... to... to nije pozorišna uloga. Glumica! Pa, ni jedan pravi direktor pozorišta ne bi tako nešto primio u svoje pozorište.

Adelaida Bišop je imala skoro šezdeset godina, ali je još uvek bila lepa i dobro očuvana. Lice joj je bilo skoro bez bora, oči bademaste i pune vatre. Pogotovu sada kad je shvatala da je njen sin baš ne sluša mnogo.

- Danijele, da li me ti slušaš? - upitala ga je povišenim tonom kojim je, uostalom, sve vreme i govorila.

- Naravno da te slušam - glasio je njegov odgovor.

Podigao je glavu sa nekog finansijskog izveštaja, koji je čitao, i nasmešio se svojoj majci. Njegovo simetrično lice je bilo isuviše lepo i pravilno, gotovo kao slika. Ipak, imao je nešto i karakteristično što je njegovu mušku lepotu činilo veoma privlačnom, neobičnom. Oči su mu bile svetloplave a, ipak, duboke, tajanstvene. Tu tajanstvenost su im davale guste, tamne obrve koje kao da su dominirale čitavim licem. Kosa mu je bila smeđa sa po nekoliko sedih vlasi na slepoočnicama. To je svakog dovodilo u zabunu jer Danijel nije bio star čovek. Imao je nešto preko trideset, a prve sede vlasi su budile radoznalost u svakoj ženi koja ga je pogledala. Jer,on nikako nije bio čovek za odbacivanje. Naprotiv, žene su ludovale za njim, posebno one mlađe.

- Pa - nastavila je njegova majka - čini mi se da nisi mnogo zabrinut. Da li ti želiš da se tvoj nećak oženi ženom koja se svlači pred svetom za novac?

 

Scan : Legenda

Obrada : Viki - Book as passion & BD

pdf

 

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.Thanked by 483 Members:

#219
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

vSENUJm.jpg

 

 

Zvezde u očima
ALISON SMIT
 
Džhanom ju je podigao u vis i pomogao joj da se smesti na radnom stolu.
Potom je razdvojio njena kolena i snažno je pritisao. Poljupci su postali sve
strasniji, a njihove ruke užurbanije. Jedno drugom su pomogli da se
oslobode donjeg veša i kada je nestala i poslednja prepreka, spojili su se.
Nikol je strasno kriknula. Osećaj sreće i zadovoljstva ispunio je njeno telo.
Obgrlila je njegova snažna ramena i privlačila ga bliže sve dok je nije doživela 
vrhunac strasti.
 
 
obrada Bella [email protected] / [email protected] - Glorči
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 388 Members:

#220
ko_beba_zvečku

ko_beba_zvečku

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 106 posts
 • 38251 thanks

kzkVPE7.jpg

 

Sofija Vonder
Najbolje za oboje
 
- Poljubi me... - zatražila je Kristal, prelazeći rukama preko Salvinovih širokih 
ramena, mišićavog stomaka i uzanih kukova.
Naslutio je da joj je bio potreban brutalno strastveni poljubac i to joj je i priuštio. 
Ljubio ju je posednički divlje, bespoštedno joj mrveći usne. Ljubio ju je sa izrazitom 
erotskom raspaljenošću, stavljajući joj do znanja da je njegova požuda nepovratno probuđena.
Natapao je usne njenim sokovima, a ona mu je uzvraćala sa neumerenom smelošću. 
Oboje su se osetili ispunjeni razornom seksualnošću i znali su da će, te večeri, preći neke nove granice.
 
obrada Bella [email protected] / [email protected] - Glorči
 
pdf
 
Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.


Thanked by 343 Members:
Also tagged with one or more of these keywords: romance

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users