Ćao svima Ja sam Duško iz Bijeljine.
Po zanimanju sam učitelj (od 1-5 razreda, trenutno nezaposlen) i muzičar
Sviram harmoniku, flautu, klavir i bubnjeve i pevam
Na ovaj forum sam naišao u potrazi za dobrim knjigama
Volim da čitam u slobodno vreme.
Forum se čini super, pozdrav administraciji
Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)

Zdravo!
Started By
Duško Mihajlović 994
, 11.10.2016 - 17:17
Posted 11 October 2016 - 17:17

Thanked by 3 Members:
|
|
Posted 12 October 2016 - 08:34

Zdravo Duško dobro ti nama došao, nadam se da ćeš naći puno knjiga koje ćeš moći da čitaš
Ja isto pevam ali samo za svoju dušu, pošto drugi to ne žele slušati
Thanked by 1 Member:
|
|
Posted 12 October 2016 - 11:46

Hvala Biće, biće već sam našao neke zanimljive
Samo ti pevaj, ako se tebi sviđa nije bitno šta drugi kažu
Thanked by 1 Member:
|
|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users