Pjesma sa Splitskog festivala 2018.!
Vanna - 2018 - Gdje pocinje kraj
Pjesma sa Splitskog festivala 2018.!
Vanna - 2018 - Gdje pocinje kraj
Thanked by 32 Members:
|
|
Pjesma koja je u manje od 24 sata postigla skoro 50.000 pregleda na službenom YouTube kanalu svakako je hit koji ćete čuti na svim nezaboravnim ljetnim partijima!
Ljubavnici - 2018 - Oko zeleno
Thanked by 22 Members:
|
|
Nakon što nas je nedavno razveselio spotom za skladbu Ti me ostavljaš, Leo predstavlju novu pjesmu i video spot Gdje su stali vlakovi, kojim ujedno najavljuje i svoj sedmi po redu studijski album, pod naslovom U dobrim rukama, u izdanju Hit Recordsa.
Leo - 2018 - Gdje su stali vlakovi
Thanked by 22 Members:
|
|
Taman kad pomislimo kako bolje ne može, Ivan Zak nas, ne samo iznova iznenadi, već i oduševi.
Bezgranična energija i zavodljivi ritmovi na najbolji mogući način opisuju ‘Dar mar‘, pjesmu i video spot koji će obilježiti ljeto pred nama i, sigurni smo, postati pravi hit. ‘Dar mar’ ujedno najavljuje i ono što fanovi s nestrpljenjem iščekuju, Ivanov novi studijski album u izdanju Hit Recordsa.
Ivan Zak - 2018 - Dar mar
Thanked by 26 Members:
|
|
Prvi se pamti..a ja se veselim mom prvom samostalnom nastupu na Splitskom festivalu!
Glazbu i aranžman potpisuju Ante Pecotić i Bojan Šalamon-Shalla, a dragoj publici predstavit ću je na legendarnoj splitskoj pozornici
Indira Forza - 2018 - Istina i laz
Thanked by 36 Members:
|
|
Crvena jabuka - 2018 - Cuj to
Thanked by 55 Members:
|
|
Pjesma sa ovogodišnjeg Splitskog festivala!
Tonci Huljic & Madre Badessa feat Neno Belan - 2018 - Zaj mi je
Thanked by 38 Members:
|
|
Anastasija Ražnatović 2018 - Savršen Par
MP3 - 320 kbps - 8.1 MB
Thanked by 40 Members:
|
|
Marija Krivokuća 2018 - Bez Riječi
MP3 - 320 kbps - 8.1 MB
Thanked by 16 Members:
|
|
Jelena Rozga 2018 - Uzmem Koliko Mi Daš
MP3 - 320 kbps - 8.5 MB
Thanked by 54 Members:
|
|
Tarapana Band kojeg čine Frano, Rok, Damir i Dušan na glazbenoj su sceni tri godine a iza sebe već imaju uspješne suradnje sa Nives Celzijusi Učiteljicama, te neizostavnu pjesmu za prvi ples Vidim te u bijelom.
U svom prepoznatljivom, ali i novom zvuku, Tarapana Band Vam, uz fenomenalan spot, donosi novi ljetni hit za sve generacije.
Tarapana Band - 2018 - Nezenja
Thanked by 17 Members:
|
|
Gotovo dvije godine nakon njihovog prethodnog singla „Ples života“ koji je mnogim mladencima izbor za prvi svadbeni ples, Begini predstavljaju novu pjesmu.Iako su terenski vrlo aktivni i ovo će ljeto posjetiti sve veće i manje gradove diljem Hrvatske, Begini su odlučili da je vrijeme da svoj glazbeni opus obogate novom pjesmom
Brza i ljetna pjesma „Moja ljube“ ljubavnog je karaktera i nosi prepoznatljiv zvuk Begina, a ima ozbiljan potencijal postati novi ljetni hit koji će se pjevati ovo ljeto na njihovim brojnim koncertima.
Glazbu, tekst i aranžman nove pjesme Begina potpisuje Ivan Zak.
Begini - 2018 - Moja Ljube
Thanked by 15 Members:
|
|
Nova Frankina pjesma “Kao ti i ja”, autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića, u samo pet dana na YouTubeu ima preko 200.000 pogleda, te je prva na listi trendova u Hrvatskoj! Nakon tek par dana jasno je kako se radi o dostojnom nasljedniku singla “S tobom”, te o ‘zaraznoj hit’ pjesmi koja će se slušati i duže od ljeta.
Franka - 2018 - Kao Ti I Ja
Thanked by 18 Members:
|
|
Brzu, ljetnu i modernu pjesmu po uzoru na trenutne svjetske trendove snimila je Pamela Ramljak.
Pamela Ramljak - 2018 - Trag Njenih Usana
Thanked by 17 Members:
|
|
Tekst pjesme potpisuje Nenad Ninčević, aranžman Branimir Mihaljević. Pjesma govori o muškarcu koji žali za odlaskom iz domovine i nadi da će se jednom vratiti.
Josip Ivancic & Mate Bulic - 2018 - Na livade rosa pala
Thanked by 15 Members:
|
|
Vigor - 2018 - Bol
Thanked by 19 Members:
|
|
Ante Cash feat. Arsen Dedic - 2018 - Tamo da putujem
Thanked by 26 Members:
|
|
Pjesma „Buka“ jedna je od započetih, a za života Dina Dvornika nikad završenih pjesama.
Pjesmu potpisuju Dino Dvornik i Srđan Sekulović Skansi, a jedna je od pjesama koju Dino, nažalost, nije stigao završiti i objaviti, pa je odgovornost za glavni vokal na pjesmi preuzeo Mario Huljev.
Mario Huljev feat Dino Dvornik - 2018 - Buka
Thanked by 22 Members:
|
|
Sve popularnija grupa Barabe nakon dosadašnjih uspješnih pjesama i velikog hita Kraljevi zabave, koji izvode u duetu sa Stavrosom nastavljaju u prepoznatljivom veselom ritmu i za kraj ljeta premijerno nam predstavljaju hit pjesmu Ja sam lud
Barabe - 2018 - Ja Sam Lud
Thanked by 17 Members:
|
|
Tri mjeseca nakon izlaska novog albuma “Sada” vani je još jedan Massimov singl – “Ne ostavljaj me tu”. Pjesma koju potpisuje Predrag Martinjak Massimu je ‘legla na prvu’ pa ne čudi što je baš nju izabrao za jesenski singl i najavu koncertnog spektakla na zagrebačkoj Šalati.
Massimo - 2018 - Ne Ostavljaj Me Tu
Thanked by 39 Members:
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users