Jump to content

Dobrodošli na Balkandownload.org
Tražite domaće knjige, exyu magazine, sinhronizirane crtane filmove, PC i ostale igre, strane i domaće filmove, dokumentarce, stranu i domaću muziku, itd. ? Ne morate tražiti dalje jer sve ćete to naći kod nas, uredno postavljeno i spremno za download. Osim toga registracijom možete sudjelovati u raznim postojećim temama na forumu, otvarati nove teme, sudjelovati u chatu i još mnogo toga. Ako već imaš otvoren račun, logiraj se ovde ,a ako želiš saznati zašto smo najbolji otvori novi račun i uverite se sami :)
Photo

Kodovi Matrix-a: Zloupotreba moći


No replies to this topic

#1
magz

magz

    Silver Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,592 posts
  • 387658 thanks

Kodovi Matrix-a: Zloupotreba moći

 

Xqj_Wq6l.jpg

 

“Kodove matrix-a” smo slučajno skinuli sa interneta i bili smo ubrzo zatečeni nečim sasvim drugačijim od uobičajenih škrabanja i trabunjanja o raznim “teorijama zavera”. Iako je u prvi mah delovalo da je i ovo samo još jedan u nizu pokušaja da se narod zaglupi novom teorijom o masonima, iluminatima, Rotšildima, medjunarodnim bankarima, novčanim, naučnim i medicinskim manipulacijama i sličnim stvarima – kako smo odmicali u čitanju, počeli smo menjati mišljenje.

Svima je poznato, a posebno onima koji su se ovakvim temama i ranije bavili, da je internet ogroman splet raznih teorija, tvrdnji, spisa, video snimaka i ostalih oblika izražavanja, koji svi zajedno osporavaju (svako na svoj način, ponekad i dijametralno suprotan) zvanično priznat pogled na život i svet, prihvaćen od strane zvanične nauke i ogromne većine država i njihovih vlada. I mi, mala grupa entuzijasta, osporavamo takodje zvaničan pogled na svet, pokušavajući da na jedan intuitivan način, poduprt sopstvenim iskustvima, obrazovanjem, i ogromnim i raznovrsnim materijalom u vidu knjiga, časopisa, filmova, udžbenika, interneta i svega ostalog što nam je dostupno – isključivo obavestimo o pogubnom načinu života i mišljenja koje upražnjava velika većina današnjeg čovečanstva. Dakle, sve što radimo je potpuno nekomercijalno i jedino motivisano našom željom da sa vama, čitaocima ovog spisa, podelimo činjenice do kojih smo došli dugogodišnjim radom.

Obzirom da su autori “Kodova matrix-a” – ma ko da su oni – dali dozvolu u svom predgovoru da se materijal može koristiti bez ikakvih ograničenja, i da je u njihovom predgovoru (i3) jasno rečeno da neće više raditi reviziju ovog toma, mi smo odlučili da napravimo još jednu reviziju i da je objavimo pod istim imenom.

Odmah vam moramo reći da smo skoro sve od preuzete verzije zadržali. Čak i stare predgovore. Uglavnom smo se ovde bavili dopunama i nekim preformulacijama već postojećih konstrukcija. Koliki smo doprinos dali pronalaženju prave istine o razlogu zašto živimo u ovakvom današnjem poludelom svetu, sami ćete to proceniti. Možda smo i pokvarili originalno autorsko delo. Ne zamerite, namere su nam bile najbolje.

Revizionisti, 2017.godina

 

pdf, sr

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you thank this post.



Thanked by 395 Members:



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users