Pozdrav,
Volim serije i filmove , putovanja i druženja. Najviše gledam serije koje su na TV-u. Od muziku volim laganu muziku, rock balade, tamburaše , a
volim i narodnjake i to starije (Miroslav Ilić , Halid Bešlić , Muslimović ,...
Pozdrav,
Volim serije i filmove , putovanja i druženja. Najviše gledam serije koje su na TV-u. Od muziku volim laganu muziku, rock balade, tamburaše , a
volim i narodnjake i to starije (Miroslav Ilić , Halid Bešlić , Muslimović ,...
Thanked by 3 Members:
|
|
Thanked by 2 Members:
|
|
Pozdrav,
Ja sam žena od tramvajca , pričao mi je sve najbolje o tebi i smatra da si jedan od onih koji se stvarno razumiju u filmove. Evo upravo mi kaže da te pozdravlja i pita da li si uspio pogledat film treći čovjek. On će uskoro napraviti listu 20 - 30 najboljih filmova svih vremena i kaže da će se konzultirati sa tobom.
Ćao,
Thanked by 3 Members:
|
|
Thanked by 2 Members:
|
|
Pozdrav svima,
Kada smo kod tramvajca i ja ga pozdravljam kao i mladog tramvajca (moga čaleta), a uz to i strinu terezitu.
Zato svi uživajte uz familiju od Tramvajca i svima zajedno sve najbolje i ako ste spremni na nešto dobro i
da se dobro nasmijete budite uz nas. Mi ne tražimo ništa, a možemo forumu pružiti mnogo i to malo više
šale i raspoloženja tako da se svi koji dođu na forum ne dođu samo kada nešto trebaju nego da se dobro
zabave i nasmiju. Zbog toga forumaši razmislite što bi to moglo biti što će ljudima pružiti uživanje da budu
na forumu i da sa užitkom komentiraju o svemu i druže se međusobno jer svi smo mi u istim govnima bez
obzira koje nacionalnosti bili.
Život je bombonjera i nikada ne znaš što ćeš dobiti !!!
Prijatno svima i svako dobro (i bez uvrede, jer meni je nekada jezik brži od mozga)
Thanked by 1 Member:
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users