naslov teme sve govori ja mislim
pitajte ... trazite ... ponudite ... iznesite kakav problem imate ... zajedno cemo resavati sve to
i ono najvaznije ... uzivajte
vas
naslov teme sve govori ja mislim
pitajte ... trazite ... ponudite ... iznesite kakav problem imate ... zajedno cemo resavati sve to
i ono najvaznije ... uzivajte
vas
I tako shvatiš … Da nije važno imati gomilu ljudi oko sebe. Važno je imati one prave.
Thanked by 11 Members:
|
|
Jel moze neko da uploaduje ovo izdanje ako ima
? Hvala svima unapred.
Thanked by 2 Members:
|
|
Jel moze neko da uploaduje ovo izdanje ako ima
? Hvala svima unapred.
ja nemam ovo a na netu su svi linkovi mrtvi ... radi se o kaseti iz 1995 ove crnogorske grupe
nadam se da ce se uskoro neko naci da ti pomogne
I tako shvatiš … Da nije važno imati gomilu ljudi oko sebe. Važno je imati one prave.
Thanked by 2 Members:
|
|
Cecilija Balikic Rudic - Album Maska
Ako netko ima molio bi da postavi ... Hvala .... <3 <3 <3 <3 <3 <3
Edited by D3DA, 14 November 2015 - 19:56.
Thanked by 3 Members:
|
|
molim vas pustite mi link jasne zlokic to je ovaj link
lepo sto si pomoc potrazio ovako i na pravom mestu a ne u temi
samo zbog tebe sam dobacio jos dva hostera za skidanje kad si prvi put rekao da imas problem
mozda jednostavno ne znas kako skidati sa njih pa evo ukratko:
- sa gavitex trebas samo pritisnuti download
- mega - pritisni "download with your browser"
- uptobox - moras imati otvoren account jedino ako ovo nisi znao
evo ovde su moje kolege i veoma vredni ljudi u slikama napravili tutorijale za skidanje sa raznih hostera pa i to pogledaj
nije sramota ne znati vec ne pitati ... a ti si pitao i nadam se da ces resiti sad svoj problem
pozdrav
Thanked by 1 Member:
|
|
dobro večer...
ima jednu molbu,ako je moguće što prije...
trebam tamburašku muziku za jednu feštu...ako je moguće do četvrtka ako se nešto da naći...
trebam sve o tamburaškim sastavima Kas,vranac,Džentlemeni...i tako sličnih njima...
bio bih zahvalan...pozdrav
Thanked by 2 Members:
|
|
Nostalginjo saragosa ti je resio
Poslednji Vagon - Poslednji Vagon (1996)
Jack Sparrow pored tema gde su obnovljeni linkovi u privatnoj poruci koju sam ti poslao evo imas i ovo
ovo je obnovljeno i zamenjeni su linkovi
Sokacke Pisme - Retrospektiva 2006 - 2012 (2013)
Thanked by 1 Member:
|
|
zAMOLIO BIH AKO MOZE NEKO DA POSTAVI CD GRUPE ARTAN LILI HVALA POZDRAV
Thanked by 1 Member:
|
|
zAMOLIO BIH AKO MOZE NEKO DA POSTAVI CD GRUPE ARTAN LILI HVALA POZDRAV
izvoli Artan Lili
fale 4 pesme jos uvek nazalost
Hvala lepo izasao je cd grupe Steigh Mickey and Boyz odlican bend pa bih zamolio da neko postavi ovaj cd i grupu Eldorado sa numerama Puz,Bole Bas.Avgustovske Kise,Kiza Rok itd hvala unapred veliki pozdrav
Bok svima, molio bi ako netko ima od Klape Cambi cijelu diskografiju da uploada, zanimaju me najviše albumi Ne damo te pismo naša! – klapa Cambi – 25 godina (2011.) i Klapa Cambi u Lisinskom (2001.). Hvala
Thanked by 2 Members:
|
|
Bok svima, molio bi ako netko ima od Klape Cambi cijelu diskografiju da uploada, zanimaju me najviše albumi Ne damo te pismo naša! – klapa Cambi – 25 godina (2011.) i Klapa Cambi u Lisinskom (2001.). Hvala
od mene imas nekoliko albuma
nazalost nema bas tih koje si prvenstveno trazio ... bilo bi lepo da se javi jos neko i pomogne ti
Thanked by 3 Members:
|
|
pozdrav svima, trazim albume:
Thanked by 1 Member:
|
|
pozdrav svima, trazim albume:
Fantomi - Planet majmuna (Orfej, 1993.)
Fantomi 2 - Lice (Crno Bijeli Svijet, 1995.)
Hladno Pivo - Dzinovski (Croatia Records, 1993.) / GAD (Croatia Records, 1995.) - trazim remasterirane albume reizdane na CD-u 2004.
Mile i Putnici - U dva oka (Dancing Bear, 2001.)
Srebrna Krila - Nebo vidi, nebo zna (Croatia Records, 1998.)
Tutti Frutti - Pivo & tekila (Dancing Bear, 2010.)
unapred hvala ako se nesto pronadje
Već godinama u postavkama Lea Martina pokušavam da nađem pesmu čijih se par stihova sećam, ali nigde je nema. Ide ovako:
Ovaj život s tobom to je pesma mora,
rano proleće u gradu mom,
to je miris vina pesma koja živi...
(?verovatno?) vekovima kao dan...
Zna li neko kao se zove i može li ko da je postavi?
Hvala u svakom slučaju.
P.S.: Ako sam pogrešio mesto postavke, izvinjavam se, mislio sam ako je Leo... ali neka neko premesti post...
*** premesteno
Никад не спавај с неким луђим од себе!
dobar dan svima trazim sljedece albume (po mogucnosti 320 kbp/s):
Dalia - Mi zene (1997.)
Ivo Amulic - Zapalimo stare vatre (1994.) / Sto na sat (1995.) / Ja nocas rusim sve (1999.)
Minea - Good boy (EP, 1995.)
Valentino - Balade (2005.)
Zana - 21 (2001.)
i pjesmu (ili album koji sadrzi) Marijan Ban - Škatula za sne (2003.)
hvala unapred
EDIT: puno hvala za ekspresno ispunjavanje vecine mojih molbi
Edited by Danijel82, 15 December 2015 - 11:16.
Thanked by 1 Member:
|
|
Danijel82 ja sam stavio sta sam imao ili nasao a ostalo je Valentino - Balade (imam 192 trazim 320) i Zana to ce kao i ostatak diskografije resiti saragosa kada ima vremena da postavi
sto se tice Marijana Bana i pesme koju zelis ona je izdata na albumu/kompilaciji Sibenik Best Of 15 godina ali to nemam niti sam nasao da je to neko ikad postavio na netu pa sam ti stavio pesmu u album iz 2003 kao bonus - izvini na losem bitrate ali nemam drugi
Da li moze neko da postavi novi cd grupe Nicim Izazvan iRambo Amadeusa hvala pozdrav
0 members, 0 guests, 0 anonymous users