ove singlove postavicu sutra ovde
a ovaj "album" je vec postavljen
ove singlove postavicu sutra ovde
a ovaj "album" je vec postavljen
I tako shvatiš … Da nije važno imati gomilu ljudi oko sebe. Važno je imati one prave.
Thanked by 2 Members:
|
|
I tako shvatiš … Da nije važno imati gomilu ljudi oko sebe. Važno je imati one prave.
Thanked by 1 Member:
|
|
albumi su izasli ali ih nema na netu, do tada postavio ranije albume ovde
Thanked by 2 Members:
|
|
Dan dobar.
Ima koja dobra duša prvi album Jonathana "Bliss"? To bi bilo lepo... Hvala.
i tebi dobar dan
Thanked by 1 Member:
|
|
Nigde ne mogu naći singlove iz druge sezone projekta Radija S „Zvezde pevaju zvezde" kao posebne fajlove na ovom forumu. Ako ih nisi nigde postavljao u promo singlove sa omotima digitalnih izdanja, da li bi mogao da ih postaviš?
U protivnom, ako jesi, gde mogu da ih nađem?
Isto pitanje se odnosi i na pesme iz projekta „5 Veličanstvenih" kao i na himnu olimpijskog tima Srbije isto rađeni pod okriljem te radijske kuće.
Edited by 022tron, 11 April 2017 - 00:00.
Thanked by 1 Member:
|
|
Zvezde pevaju Zvezde 2 (2016)
U pitanju su sledeće pesme:
1. Željko Joksimović - Suada (Plavi Orkestar cover)
2. Kaliopi - Kesteni (Alisa cover)
3. Dženan Lončarević - Bolje da sam druge ljubio (Kerber cover)
4. Neverne Bebe - Mačka (Fit cover)
5. Marija Šerifović - Ti možeš sve, al' jedno ne (Zdravko Čolić cover)
To je sve iz drugog dela tog projekta i ono što sam tražio.
Edited by 022tron, 11 April 2017 - 13:10.
tako kazi konkretno o cemu je rec, nisam ja u toku bas sa ovim. da je bilo nesto oko Claptona, BB Kinga, Smaka itd znao bih odmah
Thanked by 2 Members:
|
|
Brate da li je izasao novi cd DEL ARNO BENDA I CD BOJANE VUNTURISEVIC POD NAZIVOM DALJINE POZDRAV
ne, nista novo nema koliko ja znam
Brate da li mozes da mi nadjes originalnu muziku i serije SIVI DOM SVE STO PRATI SERIJU NEKE STVARI JE RADIO VLATKO STEFANOVSKI A NEKE GRUPA FAR POZDRAV
muziku je radio Vojkan Borisavljevic, klasicnog soundtracka nema niti neke kopilacije ovog kompozitora u kojem bi bile i teme iz ove kultne serije
Grupa Far je izdala singl sa najpoznatijom pesmom iz serije Sve sto zelim (Domska himna) postavio Buddha ovde
Thanked by 1 Member:
|
|
Druže, mogu li pesme „Žena i prijatelj" od Bece Fantastika i „Usne od Bolera" od Juice-a?
nema ih kao zvanicnih pesama, samo na youtube i ako si ih negde video to su youtube snimci
ako ti bas treba mogu veceras da to to preradim sa youtube, kad me unuk pusti na komp pomovo
Ima i zvaničnih pesama na Google Play-u, Deezeru i Spotify-ju. Na Amazonu nisam mogao naći omot a pošto postavljam izdanja na Discogs, onda mi treba i zbog omota.
nema na deezeru jer otuda skidam, na amazonu obicno izadje omot kad se postavi na njemu, praticu pa cu postaviti kad izadje
Deezer: Coming soon ... tako kaze
kad bude link posalji resicemo
resili zajednicki
Thanked by 1 Member:
|
|
Thanked by 1 Member:
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users